Selamlar,
Deli gibi motosiklet isteyen ama zerre kadar anlamayan bir uyeniz daha oldu sanirim
Yakin zamanda bol bol cene calmak uzere efenim ...
Selamlar,
Deli gibi motosiklet isteyen ama zerre kadar anlamayan bir uyeniz daha oldu sanirim
Yakin zamanda bol bol cene calmak uzere efenim ...
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Teşekkür ederim : )xxxxx adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kısmını anlamadım ama. Arkadaş kendi çapında mı eğleniyor yoksa canı sıkıldı da gelene geçene sataşıyor mu?
estafurullah ne haddime 7 ay önceye kadar bende motorun m sinden anlamıyordum aldım çin malını şimdi her şeyinden anlıyorum hafta sonları ustalar beni görmeyince rahat edemiyorlarTim adlı üyeden alıntı
eh darısı başıma diyelim o zaman
birde aslını isterseniz daha çok fikir almaya geldim ama konuyu nereye açacağımı bulamadım.
aramıza hoşgeldin
hangi konuda fikir almak istersen elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Hoşgeldin..
Valla en kısa şekliyle anlatmak gerekirse;
pek bir parasızım, uygun bir motosiklet istiyorum. biraz fazla olacak isteklerim ama ihtiyaç meselesi diyelim : )
sık sık çok uzun olmayan yolculuklara çıkmak zorunda kalıyorum. mümkünse rahat ve az yakıt harcayan bir motosiklet ile yapmak isterim yolculuklarımı. hem buna hemde fiyat olarak uygun önerileriniz var mı acaba ?
ya da konuyu nereye açmalıyım ?
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
aileye hoşgeldin bilader bakıyorum lakabımı kapmışsın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hoşgeldin
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Tim adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldin,,
Vala şahsen bende hiç bişeyden anlamıyodum, şimdi bizde naçizane 3-5 laf edebiliyoruz motor hakkında!
Forum Sagolsun
hoşgeldin Tim.. aradığın bilgiyi konu acmadan önce araştır derim forumlarda
çunku forumlarda her modelin eksisi artısı carpanı böleni ve cosinusu var ..
bence hedefini kısa mesafe koyma cunku alışınca günde 100 km kısa gelir
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)