Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Soldan Sağa Yukarıdan Aşağı Herkese Selam!

REKLAM ALANI
    LifeisBike
    Misafir
    Merhabalar,
    İsmim Levent. Istanbul dolaylarında/3'1'inde/Satıs Pazarlama yon./2005'den bu güne motor kullanıcısı(dönem dönem ara vermek kaydı ile) bir adam.

Biraz motor sevgimden söz etmek istiyorum, sanki eski yılları anmaya ihtiyacım var gibi hissettim şuanda.. Ve dökülüyorum.

Derinden başlayacak olursak,motosiklete ilgim 96 yılında başladı.İlk motosiklet kullandığımda Orta okul 2. Sınıfa gidiyordum. Kiralamıştım, hiç bir deneyimim yoktu, sadece hevesliydim.(80 kuşağı bilir, mavi mobiletler vardı ve halk dilinde enduro olarak geçerdi, kaç cc olduğunu hiç hatırlamıyorum ama zihnimde kalan 50 ya da 60 km bir kadranı olduğu idi.Zaten plakası da yoktu muhtemelen 50cc ya da altı..Daha ne olacaktı ki).

İlerleyen zamanlarda artık bu enduro bana yetmemeye başladı ve o zamanların tabiri ile Kinetic / Honda kiralamaya başladım, 100 CC 2 zamanlı öyle tatlı bir sesi ve konforu vardı ki yaşamayan bilemez. Tam bir efsane. Mahallede benim motor ile gezdiğimi gören mahallenin motorcu abilerinin dikkatini çekmiştim ve bana kullandığım motosikletin gerçek bir motosiklet olmadığını, gerçek motosikletin onların kullandığı motosiklet olduğunu söylemeleri ile 1997 yıllarında Segment atlayarak abi kontrolünde yine 80 kuşağı bilir tıntıntıntın olarak tabir edilen Mz marka motosiklet kullanmayı öğrendim.Tabi boyum posum kurtarmıyordu ama ebeveyn desteği ile yanlış hatırlamıyorsam iki ellibir diye tabir edilen Mz 251 model motor kullanır oldum..Orta okul yılları bittikten sonra 2004 yılına kadar motordan uzak kaldım.

2005 yılı itibarı ile tekrar motosiklet kullanmaya başladım. Sırası ile;

Honda - Activa
    Kanuni - Storm 150
    Piaggio- X9 250
    Gilera - Nexus 500
    Honda - CBR125
    Honda - 600F

Motosikletleri kullandım.. Kimisi benim idi, kimisi arkadaşlarımın vs. Tabi gönlümde hep bir 600cc motor sahibi olmak vardı ama bir türlü öncelik sırası ona gelemiyordu.(Zaruri olarak önce araba almalıydım vesaire vesaire..) Uzun lafın kısası 2015 yılı itibarı ile artık bir 600'lük makine sahibiyim.

Kendisinin de forum üyesi olduğu Doğan(Cakalaz)'ın motosiklet ilanı karşıma çıktı ve satın alarak gönlümdeki Motor'a uzun yıllar sonra sahip oldum.

Artık bir R6'ım var.. 2013 model.. 4.300 km'de.

Galiba biraz uzattım..

Sevgiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza hoş geldiniz
    Canavarın masallahı var kazasız belasiz keyifli surusler
    not:hocam çok dikkat et Allah korusun çalıntı haberleri cok goruyoruz istanbul da iyi muhafaza et canavarı

LifeisBike
    Misafir
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoş geldiniz
    Canavarın masallahı var kazasız belasiz keyifli surusler
    not:hocam çok dikkat et Allah korusun çalıntı haberleri cok goruyoruz istanbul da iyi muhafaza et canavarı
    Hoşbulduk,iyi dilekler için çok teşekkürler. Kapalı bir otoparkta muhafaza etmeye çalışıyorum. Ama hakkınız var,dışarıda iken gözümün önünden pek ayırmamaya dikkat ediyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)