merhaba
Ben hakan ve ben de izmirdenim.
Ben motorumun siparişini verdim ama henüz elime geçmedi. Bir Honda CBF500 aldım. Bu konuda görüşleriniz varsa duymak isterim. Ehliyeti aldıktan 4 yıl sonra motoru da aldım. Herkese tekrar merhaba.
merhaba
Ben hakan ve ben de izmirdenim.
Ben motorumun siparişini verdim ama henüz elime geçmedi. Bir Honda CBF500 aldım. Bu konuda görüşleriniz varsa duymak isterim. Ehliyeti aldıktan 4 yıl sonra motoru da aldım. Herkese tekrar merhaba.
Aramıza hoşgeldin,
Üyeliğin ve motorun hayırlı ugurlu olsun
Kazasız belasız inşallah
hoş geldin, motorun hayırlı ve uğurlu olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim toplantı ve gezilerimize katılabilirsin, bekleriz.
sevgi ve saygıyla kal.
Hoş geldin.Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
FUSUR-35
toplantılara gezilere katılmak isterim. bilgileri forumdan bulurum herhalde. teşekkürler.
hoşgeldin iyi eğlenceler
Ride your way
hoşgeldin
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
arkdaşım aramıza hoş geldin en kısa zamanda aktif olman dileğiylee... bu arada izmirin nersinden???
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hoşgeldin
motorunu alana kadar ehliyeti baya bi' sindirmişsin anlaşılan
hayırlı olsun ve tekrar hoşgeldin.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Hoşgeldin aramıza arkadaşım..motorunda hayırlı uğurlu olsun.
hoşgeldin!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
karşıyakadanım. yani orada oturuyorum.bur-k@bilişim adlı üyeden alıntı
bu gezilere katılmak isterim ben de. hoşgeldin meajı atan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
ne demek abicim seve seve sen toplantı topiclerini takip et yeter bak ben şimdi eko toplantısından geldim haftaya sende gel süper insanlar nezih ortamlarr katıl bize
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hakan Harman 05333985774 A Rh(+)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)