Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese Merhaba

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar motosiklete binmeyen ama izlemeyi , olursa da ileri de almayı düşünen biriyim.Nereye soru konusu açmam gerektiğini bilmiyorum , burdan sorayım. Ben panik atak hastasıyım , motor sürmek atak tetikler mi ,ehliyette bir sorun çıkarır mı merak ediyorum .Hepinize iyi forumlar Tekeriniz düz bassın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SYM FİDDLE II SYM JOYMAX 250i
    Trafikte yeri geldiginde asiri heyecana kapilabiliyosun. Eger bu hastaligina etki ediyorsa bulasma derim. Hem kendine hem baskasina zarar verebilirsin. Cok Gecmis olsun.. ( bu arada hastaliginin etkileri hakkinda bi bilgim yok mantik yuruttum sadece)

Öncelikle teşekkürler ilaçları kullanırsam atakları baya bastırabiliyorum ama beni de ruh gibi yapıyor . şuanlık uzak durmak daha mantıklı gibi geldi teşekkürler siz sürün ben izleyeyim :D

LifeisBike
    Misafir
    Panik atak konusu gerçekten hassas bir konu. Bir çok reaksiyon şekli var. Ve motosiklet olayı 50cc'den 1300 cc ye hangisi oldugunun hiç bir önemi olmadan bu reaksiyonları tetikleyecek bir çok unsura sebep bir araçtır. Tanıdığım panik atak rahatsızlığı olan insanlar var. Ve mümkün ise bu rahatsızlık ile mücadele veren insanlar bu türk aksiyonlara girmemeli. Tamamen şahsi fikrim, örnek teşkil etmeyecek emsallar illaki vardır. Geçmiş olsun, inşallah atlatır bir gün hayallerinizi süsleyen o motosiklete bineme şansı bulursunuz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)