Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

15000 tlye tavsiye

REKLAM ALANI
    harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    ybr 113 Kg cbf600 222 kg
    ybr 0-100 10 sn cbf600 0-100 3,4 sn
    ybr 2,5 lt/100 km cbf600 6,5lt/100 km
    ybr 11 hp cbf600 77 hp

ayrıca o motosikletli polislerin aldığı eğitimi sen alsan uzaya roket fırlatırsın emin ol

https://youtu.be/zkIr0ucPzvQ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SEKO. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000
    Alıntı harung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 113 Kg cbf600 222 kg
    ybr 0-100 10 sn cbf600 0-100 3,4 sn
    ybr 2,5 lt/100 km cbf600 6,5lt/100 km
    ybr 11 hp cbf600 77 hp

ayrıca o motosikletli polislerin aldığı eğitimi sen alsan uzaya roket fırlatırsın emin ol

https://youtu.be/zkIr0ucPzvQ
    harun belliki sen cbf 600 ü tanımıyosun ve hiç kullanmadın bende cbf 1000 var gel bi kullan bi tur at inan fikrin değişir şaka yapmıyorum bak gayet ciddiyim

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Benelli Tnt 250 ilgimi çeken bir motor ben olsam düşünürdüm
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Duke390 =) ABS fren, yol bilgisayarı.. Servis bakımlı garantisi devam eden, üzerinde sportec M5 lastikler ile.. torku sağlam,az yakan, istanbul trafiğinde aralardan mis gibi sıyrılabileceğin, sağa sola yatmalarda başına iş açmayacak (grenajsız) , çelik şasesi sebebi ile Allah göstermesin kaza durumunda aleminyum şaseler gibi perte çıkartmayan bi motosiklet işte =) önce bi eğitim sonra duke derim. 600 fln ölümcül olabilir.

çalıkmoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW r 1100 gs - mondial z-one s 180- Kawa KLE 500
    slm kardeşim bu senin tercihine bağlı ne tip motosiklet istiyorsun? enduro , naked , racing vs vs... ona göre bnde o para olucak bi BMW alırım altıma ve o paraya dehşet enduro BMWler var 30000 km civarı dolu ;) sen bak 250 cc ye 10000tl ve üstü yatırılmaz :D ÖLÜ YATIRIM

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu "ne alayim, hangisini alayim" basliklari ve yorumlari okudukca adami o kadar korkutuyor ki. Oncelikle kardesim, sen ne istedigini bilmiyor musun? Ikincisi, yorumlayanlar sizin ne haddinize kendi begendiginiz seyleri adama empoze etmek?

Cevap arayan kardes, SS hayalim diyorsun git bin otur begendigin modellerin ustune birini sec ilerle. Su 600luk falan onerisi yapanlari da es gec.

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Kawasaki ER6F
    Ama önce bence de Honda GS2 eğitim. Farkı göreceksin, deneyeceğin motorlar da cabası

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    piyasadaki 250 cc modellerin hepsi gereksiz derecede pahalı.
    3 yıllık tecrübe de varmış, size nc750 öneririm. uysal bir makine, ağrlığını da hissettirmiyor. gözünüzü korkutmasın. 20 bine tertemiz bir şey alırsınız.
    yeni model, abs, enjeksiyon gibi yeni teknolojiler, üstelik commuter motorlar kadar yakıyor.

Cok tecrubeli degilim, tecrubeli arkadaslarimiz bana cok kizacaklar ama ben 500 den asagisina bakma derim. Benim dedigim gibi degisik motorlarla cok tecrubem yok, tercih yaparkende fiyat, yedek parca, servis gibi sonradan sikinti olacak kriterler yerine motorun kendisinin hosuma gidip gitmedigime bakarim. Gladius 650 kullanmistim, kullanmasi zevkliydi ama uzun yolda hic test etmedim. Imkanin varsa bir bak derim. Boyu sorun ediyor, benim gibi ayaklarinin ikisi de yere degmeden rahat edemiyorsan, GS 500'un alcak seleli modelleri var. Yok kardesim ben motorun zevkli ve rahat surusundeyim, hem alcak olsun, hem tehlikesiz olsun diyorsan belki sinif degistirerek Virago 535'e bakmak istersin. Kendi goruslerimdir, herhangi bir profesyonel edinim sonucu paylastigim gorusler degillerdir.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı SEKO. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harun belliki sen cbf 600 ü tanımıyosun ve hiç kullanmadın bende cbf 1000 var gel bi kullan bi tur at inan fikrin değişir şaka yapmıyorum bak gayet ciddiyim
    evet kullanmadım, çok sevinirim en merak ettiğim modellerden biri cbf600 veya cbf1000 10.000 km sonra muhtemelen geçeceğim model olacaktır.

ama yine de arkadaş için bence uygun değil
    "Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
    Epiktetos

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)