Bu kesin horozun tayfadan....
Toşak geçiyolar bizle..
Bu kesin horozun tayfadan....
Toşak geçiyolar bizle..
Benjamin olanindan sanirim...
Billur da olabilir.....
Ha bu arafa parca sorun demis ya..
2009 C4 picassonun sofor koltugu alt minderi lazim bana..burada 1 maas istiyorlar..
The parts are purchased in disorder, so you look them in the order "parts mottled on net."
I started to create topics.
Indeed I am not a professional, this is a bit more complicated but not impossible; I have my friend Hervé brings me his help.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
I chose Harley for the good reason that I find a catalog of new parts until 1936.
Thank you for URL.
For readability,After several tries, I found that the blog was not bad.
Bende rusça gireyim mevzuya ortalık şenlensin neyse herkesin dili kendine :D
Welcome to our family. Warm-blooded gratifying to see people from different cultures and countries in this forum.
Happy new year 2.
Yeni yıla Dijon'da girdim.
Geçen çarşamba gittim cumartesi döndüm.
Dijon'da gezerken yahu burda MT'den biri vardı ama kimdi diye düşünüp durdum ama Mehmet bir türlü aklıma gelmedi iyi mi
İhtiyarladık iyice.
Neyse burdan iyi yıllar diyeyim bari.
Ertugyigit Kardeş başlığı yeni gördüm sana fırçamı atayım.
Kardeşim senin derdin ne
Adam herkes anlasın diye ingilizce yazmış. Sen fransızca cevap vermişsin.
Resmen adamın ekmeğine kan doğramış oldun.
Topic makara kukara olmuş.
Türk milletini küçük de düşürdün.
Senden adam olmaz. Sigortalı bi iş bul kendine
Ufak bir bilgilendirme yapayım, Fransızca dilbilgisi kuralları gereği özel isimler büyük harflerle başlamaz arkadaşlar, yani Türk'ün T'sini küçük yazması alışkanlıktan mütevellit sanırım, Ahmet Mehmet Hasan gibi isimler de ülke isimleri de büyük harfle başlama zorunluğuğu Fransızca'da koşul değildir yani saygısızlık olarak değerlendirilmez.
Welcome! Thanks for reaching out to share your interesting project. I am a relatively new member here as well. I must say that the relatively large number of active users may not necessarily translate into useful comments or suggestions about your project. Nevertheless, a lot of people will learn about your project. I wish I had some experience with vintage Harleys so I could help. Good luck!
fransizca bilmiyoz diyemi smdi bu tripler lutfen turkceye ceiripte yazilmasinibistirham ediyorum acilan en marjinal konu yada baslik bence bu..
Aklıma gelen tek şey ZAZ oldu..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Next station Halkapınar.Halkapınar station is the transfer station for passengers that will take İzmir Metro.
Bonjur madam. Atom pilis jötem,yu ar velkam. Yav baskan madem turkce biliyon ne bizi sekilden sekile sokuyon,aksam aksam fransizcayla ingilizceye evrim gecirttim. Ayiptir gunahtir,milleti kandiriiyysiiniz.
Thank you again, I know I do not often come on the forum but I have not forgotten you.
Yesterday I finished the bore of the fork rings.
It was really hard.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)