Oldu o zamaaaan biz çıkalım
I wanted to see something else at work because my friend original French Turkish made me want to go on a Turkish forum.
On google I found help and he enroll.
It's as simple as that.
Umarım şunu ciddi ciddi yazmamışsındır. Eğer yazmadıysan devamını okumaya gerek yok
Adamın biri fransadan bir şekilde türk forumuna girip seninle bağlantı kuruyor. İnanılmaz şekilde senin forumunda da fransızca bilen biri çıkıyor belki bu arkadaş sayesinde adamla bir bağlantı oluşturulacak, belki organizasyon bile yapılacak hiç bişey olmasa ordaki motosiklet kültürü hakkında 3-5 bişey öğreneceksin bu sayede. Senin takıldığın şeye bak nasıl bir kafa bu kardeşim türkü komple büyük yazsa nolacak?
Tatmin olduğumuz şeylere bak adam türkü küçük yazdı diye bu milleti ezdirdi di mi fransızlara? He kardeşim he takılın böyle şeylere sonra neden bu haldeyiz, neden geri kalmış bu ülke, neden cahillik diz boyu. Hiç sorgulamayın anca şekile takılın.
Not: Eğer benim niyetim bu değil imla kurallarına dikkat ediyorum diyorsan fransız da küçük yazılmış bunu da söyleyeceksin. Millet isimlerine saygı duymak gerek bu yüzden söyledim diyosan fransız da küçük yazılmış buna da saygı duyup hatayı belirteceksin. Neyse umarım ciddi değildir de ben yanlış anlamışımdır.
Dite moi ce que vous voulez concernant la pièce et je regarderai en France.
istediginiz parçayi söyleyin, Fransada varsa bakacagim
Tell me the year of the bike.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
New Honda 1000 CBF 06-10 185.62 €
Ulan o kadar okuyoruz bari millete bir faydam dokunsun dedim elinden geldiğince çeviriyorum metni ;
Dear panhead51, I will try to translate your sentences (not all, the first message only) to Turkish so that my rider friends who can not know English can understand. I'll be glad if you add following text to your first message ;
Fransa'dan selamlar ,
49 yaşındayım. Yakın zamanda 883 (I guess Harley Davidson)ve 1584 dyna sahibiydim.
Şu an yayayım ancak kafamda çılgın bir proje var. Bir arkadaşımla planladık, birer profesyonel değiliz sadece meraklıyız.
Parçalarını internetten aldığım 50'li yılların bir Harley yapımını merak ediyorsanız, aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz ;
http://panhead51.eklablog.com/
Belirtmek istediğim şeyler ;
Bu proje kelimenin tam anlamıyla orjinaldir. İlk başta hiç bir şeye sahip değildim.
1-) Proje şu an sadece düşünme aşamasındadır. Kafamda tasarlıyorum.
2-) Parçalar puzzle gibi teker teker alınmıştır.
3-) Bazı parçaların tamire ihtiyacı var.
4-) Panhead sahibi kimseyi tanıyorum dolayısıyla hayal gücümü kullanmam gerekiyor.
5-) Ben ve arkadaşım eski Harley hakkında hiç bir şey bilmiyoruz.
6-) Bu bizim için gerçek bir serüven olacak.
7-) Deneyimlerimi ve heyecanımı başka bir insana ilham vermesi için paylaşmak istiyorum.
8-) Malesef size şu an da makinenin ne zaman tamamlanacağını söyleyemiyorum.
9-) Bazılarınız ,bir motosiklet sürüş videosu izlemediği için hayal kırıklığına uğramış olabilir, üzgünüm.
Bu konuya fransız kaldım,biri tercüme etsin olup biteni
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
eyvallah sokollu
bonjour,
le moto est 2012, vous pouvez joindre le sujet sur "CBF 1000 kullanıcıları" ( http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-45.html )
voici les prix recu;
Bonjour
oui aucun soucis
tarif brut 208.00 euros
tarif peint 284.00 euros
frais de port 30.00 euros
règlement paypal a
ultime.concept(@)orange.fr
bien cordialement
signature.png
ULTIME CONCEPT / JMV CONCEPT
197 E Route Patrick ZEDDA
83500 LA SEYNE SUR MER
On EBay 2010-2013 paint 272€
coloris disponibles:
BLANC NACRE 10/12 (pearl cool white/nha16), GRIS METAL 10/11 (nha48), NOIR METAL (pearl night star/nha84), JAUNE FONCE 10/12 (y200), Look CARBONE ARGENT, BORDEAUX METAL (pearl siena red/r320), GRIS ANTHRACITE métal 12/13 (nha95)[COLOR="Silver"]
güzel ama fransıcça
COQ'un bu işte bir parmağı var mı acaba diye sormadan duramıyorum.
forum kuralları mı değişti bir zamanlar yasak tı yabancı dilde msj atmak. ya da değil miydi ? ben de meraktan yazdım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)