Herkese merhaba foruma bir kaç katkıdan sonra sıra tanışmaya geldi
Bende burda olan herkes gibi motosiklet tutkunuyum,ama benim yok maalesef Ailenin korkusu ayrıca da maddi açıdan sorunları halledince umarım olacak
Herkese merhaba foruma bir kaç katkıdan sonra sıra tanışmaya geldi
Bende burda olan herkes gibi motosiklet tutkunuyum,ama benim yok maalesef Ailenin korkusu ayrıca da maddi açıdan sorunları halledince umarım olacak
hoşgeldin arkadaşım. umarım hayalindeki motora kavuşursun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hogeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
motorsuz motorcular tarafında yerini al sende bakalım işallah senide motorlu motorcular tarafına transfer ederiz
hoşgeldin
HoşgeLdin arkadaşım,Adana'dan sevgiLerLe...
Born To Be wild,Live to Ride...
hoş geldin arkdaşım ben bornovada yım ya sen nersinden içinden mi
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hoş geldin motorlu yada motorsuz toplantılarımıza bekleriz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
...........................crazy_devil adlı üyeden alıntı
Ben de Bornova da sayılırım..Ege de okuyorum....Bu arada sıcak karşılama için teşekkürler..Hoşbuldukbur-k@bilişim adlı üyeden alıntı
Bayan olsaydım heralde 6 sayfa olurdu karşılama
Hoşgeldin arkadaşım her zaman senide aramızda görmek isteriz..
hoşgeldin!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
merhaba....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Selam hoşgeldin arkadaşım
umarım yakında aileni ikna edersinde motorsuz motorcu bayragını başkasına devredersin
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Aramıza hoşgeldin zaten bu gidişle motorsuzlar motorluları geçecek bu sitede...Sen de benim gibi motorlara bakıp bakıp iç çekenlerdenmisin... Hayırlısı olsun...
hoşgeldin kardeş ve haklısın 6 sayfa.. bknz.şekil 1-askyline adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/show...564#post255564
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Hoş geldin aramıza,motor tutkunu motorsuz arkadaşım,gel şöyle yanaş da berabar bakalım ve iç çekelim motorların arkasından yav.
FUSUR-35
aramıza hoşgeldin dostum
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)