40ından sonra motorsiklet aşkıyla burdayım
Reklamlar
-
yaş 35,5 ayda eğitimler,büyük bekleyiş ve sabırla motorumuzu aldık geçen yıl.
bu iş yaşa bakmıyor,ama şunu öğrendim gerçekten,bu dünyada bir motora binenler ve binmeyenler olarka ikiye ayrılmış hayat akışınız ve düzeniniz kökden değişiyor bu alete kapılınca
hayırlı olsun motorunuz ,kazasız sürüşler dilerim.
Reklamlar
-
hoşgeldiniz, kazasız belasız sürüşler
-
Tüm Arkadaşlara bu sıcak karşılamaları için teşekkür eder, Kazasız- Belasız Keyifli Sürüşler dilerim.
-
hosgeldin.
gec olsun guce olmasin.
kaza bela olmasin.
benim yas 41.
ehliyet 18 yasindan beri.
motor tecrubesi 4 yil.
18-20, 39-41 yaslari arasi.
-
Hocam hoş geldin,
Sayende forumun kartoloş tayfası dökülmeye başladı
Bu arada motorun hayirli olsun,
Dikkatli kullan.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanmanız dileğiyle .
-
Ehtiyarlar buraya dediler koştuk geldik Hayırlı olsun arkadaşım bende yaş 36 geçen sene düştüm
-
BEn de size yetişemesem de geçen Ağustosta 32 yaşımda başladım. 7 sene istedikten sonra ancak alabildim neyapalım
Hoşgeldiniz, kazasız belasız sürmeniz temennisiyle...
-
18 yaşında ufak bir kardeşiniz olarak. Camiaya hoşgeldiniz dileklerimi sunarım
-
44 ünde başlamış biri olarak hayırlı olsun diyor kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
+40 kartoloş klubümü kursak ne
-
Merhabalar
Hoşgeldiniz, kazasız belasız keyifli günlere sürmeniz dileğiyle
-
Hocam ben de sizinle aynı durumdayım.. Hatta eşim "sen 40 yaş sendromuna yakaladın" diye tepki vermişti ilk defa niyetimi duyunca..
Hayatınızın(mızın) geri kalanında macera,özgürlük, sağlık, şans hiç eksik olmasın ..
-
ne kartaloşu arkadaşlar benim ruhum genç...
-
35 de andropoz mu olur yahu Hoşgeldiniz
-
Old boy tayfası burdaysa bende varım.yasim 43,altı sene önce başladım...
Hosgeldiniz bu arada...
-
Hoş geldiniz.2 tekerlek iyidir,gençleştirir.Ayrıca motosiklete binmek sağlıklı bir fiziksel yapı gerektirdiği için otomatik olarak fit olmanızıda tetikler.Bende 47 yim bu arada ama başlangıç 25 yıl öncesi Dinazor sayfası açalım hehe.
-
Bende 32 de aldim. Yani 2014 martta
-
Hoşgeldiniz , gariptir butip konular görünce insan dayanamıyor yazıyor , 80-90'larda çocuk olmak vs gibi , eskiden arkadaşlara ay hesabı ile yaş büyüklüğü üstünlüğü kurmak idi amaç , şimdilerde küçültmeye çalışıyorum^^
36'ya aylar kaldı, neyseki fiziksel görüntü 25'lerde zayıf olunca , saçlarda ağarmalar baş gösterdi , soranlara evi badana yaparkene kireç döktüm kafama diyorum ^^
kask+deri mont = 18 yaş filintahihihi. ( Allah muhafaza yere yapıştıkmı, kırık oldumu , 6 ay yatarımız olur, Allah korusun)
-
geç başlayan abilerimizin kullandıkları motosikletlere bakıyorum da, hep sağlam ve düşük cc'li motorlar. demek ki insan bir yaştan sonra gerçekten daha mantıklı hareket edebiliyor.
-
Eraksoy sesli güldüm
Bende 38 oldum ehliyet alırım yakında
Tebrikler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)