Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150
    Arkadaşlar adim mehmet yaş 35 Adıyaman da yaşıyorum. Eskiden beri motosiklete hep bir ilgim olmuştur. Ise başlayınca alırım diye düşünüyordum. Sonrasinda internetten bir video izledigimi hatırlıyorum. Feci motosiklet kazalarini gösteren bir video. O günden sonra vazgeçtim. Derken bir yakinimin motorunu inceledim sorular sordum derken son bir aydır tekrar alevlendi motosiklet sevdası. Ilk zamanla bu yastan sonra olurmu ki diye epey düşündüm. Sonra cesare edip akrabanin sürücü kursuna gidip hadi bana motosiklet kullanmayi öğret dedim.bir iki denemeden sonra kendi basima sürecek kadar öğrendim. Kursun motorunu bana verdi kullan diye arora diye commiter bir motor. Ilk zamanlar utanarak gezdim biraz şehirde herkes bana bakiyormus gibi hissediyorum sonra alıştık umursamamaya başladım. Tabi ask kolay değil her zaman kolay olmuyor. Soğuk havalarda bindim ve alismamis olmanın etkisi ile de iyi bir soğuka aldım. Hala iğne yiyorum iyice öğrenince kendi motorumu alicam inşallah. Biraz uzun oldu galiba demem o ki ben de geldim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hoşgeldiniz keyifli forumlar.

Motosikleti
    cbf 150
    Teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)