Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cumletten slm. a.

REKLAM ALANI

Onceliklikle herkese selam

Yas 29 1. Sinif tip fakultesi ogrencisiyim yurt disinda dogdum egitim ve calisma hayatim orda gecti 2014 nisanda temelli donus yaptim. Orda da uni bitirdim ama tip tutmusken denememek olmaz

Su an bir motorum Yok bugun sinava girdim ve hocanin dedigine gore gecmisim (resmi sonuc yarin aciklaniyor)

Aslen karsliyim ikametkah kocaeli okudugum sehir elazig ve harbiden gectiysem sinavi nasip olursa kisa bir sure icinde moturumu alip firsat buldukca elazig izmit arasi uzun yol yapmayi dusunuyorum

Saygilarimla

Mustafa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ctuna81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı Myabas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onceliklikle herkese selam

Yas 29 1. Sinif tip fakultesi ogrencisiyim yurt disinda dogdum egitim ve calisma hayatim orda gecti 2014 nisanda temelli donus yaptim. Orda da uni bitirdim ama tip tutmusken denememek olmaz

Su an bir motorum Yok bugun sinava girdim ve hocanin dedigine gore gecmisim (resmi sonuc yarin aciklaniyor)

Aslen karsliyim ikametkah kocaeli okudugum sehir elazig ve harbiden gectiysem sinavi nasip olursa kisa bir sure icinde moturumu alip firsat buldukca elazig izmit arasi uzun yol yapmayi dusunuyorum

Saygilarimla

Mustafa
    a.s yolun gercekten uzun )bu yolda sana basarılar ve hayırlı yolculuklar dılerım kardesım.motor ne dusunuyorsun bu uzun yollarda?

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    hoş geldin hayırlısı olsun
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

H.bulduk malum yeniden öğrenci olmamın verdiği maddi gerileme alabileceğim motor seçeneklerini kısıtlıyor bu yüzden şu an

Mondial MCT 250
    Kanuni Seyhan 250
    Ramsey qm250

Bu ucu arasında acayip bir şekilde gidip geliyorum

Ha ve tabiki hayalim Harley filan ama işte onada benim gücüm yetmez
    ctuna81 bunu beğendi.

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Hoşgeldiniz

Ha ve tabiki butcemi yukseltebilirsem kymco venox veya gv250 de olabilir yani

Ilk soylediklerim sizlerde bilirsiniz 2000-4000 arasi ama bu mesajda yazdiklarim 6000-10000 arasi :(

Not: sinav sonucu aciklandi :D gecmisim 2 hafta kadar dosyanin hazirlanmasini beklicem sonra hemen gidip ehliyet icin harclari yatirip....

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    O 3 motosikletten ziyade,
    Kymco venox, gv250 lere bak derim. Sende demissin zaten.
    O motosikletler ile elazigdan izmit e o motosikletlerin tek parca gidememe ihtimali yuksek.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)