Yine yeniden merhaba iki teker sevdam
Reklamlar
-
Merhaba,
Beni geçmişten tanıyan gönül dostlarına, tanımayan kardeşlerime de yürekten selamlar. Uzun bir süredir moto23 ve motosiklet.net ailesini bir takım sebeplerden dolayı takip edemiyordum.
Taki o güne kadar...
Herşeyi, hevesimizi, tutkumuzu unutmuşuz derken bir gün bir alışveriş merkezinde gördüğüm cross motosiklet herşeyi tekrar yeniden başlattı. 2 haftalık bir araştırmadan sonra Honda MSX 125 modelini başlangıç olarak almaya karar verdim. Nasip bugüneymiş. Eskişehirden bugün motosikletimi teslim aldım. Honda yetkili bayii Volkan Bey'e emeği geçen herkese sizlerin huzurunda çok teşekkür ederim. İlk ve yeni motosikletime binmek gaz açmak çok şükür nasip oldu. Bugüne kadar aman iyi kalsın diyerek kağıt üzerinde olan sevgimiz kaskıma çarpan rüzgara dönüştüğü için çok mutluyum.
Şimdilik bu kadar dostlar. Kazasız, belasız, sorunsuz sürüşler diliyorum motosiklet ailesine, savdalılarına. Zevkiminizin, tutkumuzun hep iyi hatırlanacak bir anı olması ümidiyle hoşçakalın...
kraljames
Reklamlar
-
Hayırlı ugurlu olsun. Kazasız belasız kullanın.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Tekrar hoşgeldiniz,msx 125 hani o sokakta yürüyen,saçları kızıl,çıtı pıtı minyon kız gibi,çok tatlı
-
Hayirli olsun cok tatli bakiyo valla @manofsteel 'in dedigi gibi. Tekeriniz duz bassin Allah kaza bela vermesin.
-
Çok hos, mutluluk kaska carpan rüzgara dönüşmüş
-
Hayırlı olsun,güle güle kullan
-
Hayırlı olsun hocam kazasız belasiz
-
hayırlı uğurlu olsun kask çok güzelmiş bu arada
-
Hayırlı olsun allah utandirmasin
Çok tatlı bu meret bende heveslendim ya
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız keyfini çıkarmanız dileğiyle..
-
Hayırlı olsun allah kazasız tekerini düz bastırsın
Barkın abinin videosunda cok güzel bahsetmişti
https://www.youtube.com/watch?v=y3VeMoPnrtA
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)