Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese Selam

REKLAM ALANI
    chevy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 640
    Arkadaşlar bir kaç haftadır forumda paylaşımlarınızı okudum ve üye olmaya karar verdim. Henüz motorum yok ama daha önceleri bir kaç motorum oldu. Uzun aradan sonra tekrar motor almaya karar verdim ;) Sanırım bu hastalık babamdan bana bulaştı.

Ben 15 yaşındayken babamda 350 cc Jawa vardı her yere onunla giderdik. Benim yerim hep depo üstüydü ;) En önde ben olduğum için herzaman ben kullanıyormuşum hissi vardı içimde. Hey gidi günler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Aile ye hoş geldiniz. Umarım tez zamanda hayalindeki motora kavuşursun. Bende üye olduğumda motorum yoktu alırken ki ruh halime bu ortamın katkısı çoktur.
    Ailede tek motor sürücüsü olma özelliği taşıyorum. Gören şaşırıyor. Buna birazda maddiyatın dibe vurması etken oldu. Ama keşke daha önce katılsaymışım diyorum motor hayatına.

Saygı ve sevgi çercevini koruduğun sürece burada her konuda sana yarımdı olacak Abiler olacaktır.

Tekrar HOŞ GELDİN.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Merhaba, ben de bugün üye oldum 1 hafta kadar önce yahama xmax 250cc motor sahibi oldum inşallah sizde en kısa zamanda gönlünüze göre bir motor sahibi olursunuz. İnşallah buradaki motorcu abilerimiz ve kardeşlerimizden yararlı bilgiler edinir güzel dostluklar kurarız.

Tekrar selamlar.

chevy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 640
    Teşekkür ederim. Bence bu forum sitesi altın değerinde bilgiler içeriyor ;) Benimde gönlümde yatan motor Yamaha x max bakalım inşallah kısmet olur.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    hoş geldin hayırlısı olsun şimdiden ah o jawa lar varya belkide bize bu işi onlar bulaştırdı motor yoksa seni bu bölüme alayım şimdilik http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmayanlar.html
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)