Tüm Motor tutkunlarına Selamlar
Reklamlar
-
Herkese Merhaba,
Adım Tayfun ENGİN, 28 yaşındayım İstanbul da ikamet ediyorum. Özel bir şirkette yurt dışı satış temsilcisi olarak çalışıyorum.
Forumu uzun süredir takip ediyorum ve sayenizde bir çok konu hakkında bilgi sahibi oldum.
Bir aksilik olmazsa bu yaz ilk motoruma kavuşmayı planlıyorum.
Herkese iyi forumlar
Reklamlar
-
-
o zaman şimdiden hayırlı olsun. madem ilk motorunuz olacak yaza kadar Honda güvenli sürüş eğitimlerini veya Gis Akademiden güvenli sürüş eğitimleri kurslarınızı almaya başlayın. böylece motorunuzu aldığınızda kullanabilme lüksüne sahip olursunuz.
uzaktan bakıldığında en çok yaptığımız hata "ne var ki bende sürerim" oluyor. üstüne çıktığınızda aslında o kadar da kolay olmadığını anlıyorsunuz... kazalar en çok acemi olduğunun bilincinde olmayan kişiler tarafından yapılıyor.
-
Benim ilk tepkim " ne var ki bende sürerim" den ziyade ben bunu nasıl süreceğim şeklinde olmuştu. Yaşadığım yerde motosiklet çalışmak için çok müsait bir alan var. Ayrıca eğitime gitmeyi de düşünüyorum tabi ki.
Teşekkürler yorumunuz için.
-
Hoşgeldiniz. İnşallah en kısa zamanda motorunuza kavuşursunuz
-
Hoş bulduk, inşallah
-
Hoş geldiniz ve şimdiden ilk motorunuz hayırlı olsun.
Klasik olacak ama yine de yazmakta fayda görüyorum; trafiğe çıkmadan önce, ehliyetinizi almış, korumalarınızı tamamlamış, iyi bir kurumdan eğitim almış olmanızın faydasını çok görürsünüz, kesinlikle öneririm.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
Hoşgeldiniz. İnşallah en kısa zamanda motorunuza kavuşursunuz.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Hoş bulduk vader ve Adventure58.
Ehliyetsiz ve korumasız tabi ki motosiklet kullanmam
Eğitim konusuna da katılıyorum, motosiklet alana kadar halletmiş olacağım muhtemelen.
Senelerdir motosiklet almayı istiyorum ve satın almaya hiç bu kadar yaklaşmamıştım
Teşekkürler, kazasız sürüşler
-
Merhaba,
Motosiklet.net li olmaya hak kazandiniz hoşgeldiniz
Nice keyifli sürüşlere
-
hoş geldin imkan varsa alıp hemen gazlayacaksın yarına çıkacağımızın garantisimi var sanki kazasız belasız şimdiden
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Aynen öyle. Önceliklere göre yapılmak istenenlerin sırası da değişiyor tabi. 2 - 3 sene önce de alabilirdim ama o paralar eğitime gitti.
Artık motosiklet almanın zamanı geldi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)