hoş geldin, kazasız sürüşler dilerim.
sevgi ve saygıyla kal.
hoş geldin, kazasız sürüşler dilerim.
sevgi ve saygıyla kal.
dico307Hocam bende çapada oturuyorum çok uzak sayılmayız TİGER250 Hesabı 5 dakka güzel bi organizasyonla buluşalım derim bi tanışalım kaynaşalım misalislm ben yenibosnadan. evet bir gün toplanalım diyorum bende
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
Arkadaşlar merhaba, bende bir tiger kullanıcısıyım ve motorumdan memnunum, sizlerede hayırlı olsun diyorum. Ben çanakkalede oturuyorum ve tiger aksesuarları bulamıyorum, ön cam,sisy bar ve motor koruma demiri bulabileceğim site veya kargo ile gönderebilecek bir satıcı arıyorum,bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, selamlar.
Öncelikle allah sanada kaza bela nasip etmesin hayırlı ugurlu bi şekilde kullanata1 adlı üyeden alıntı
Senin istediğin standart aksesuarları erol usta'da bulabilrsin yani kanuni servisinin çağlayan şubesi oraya da talep et sana ufak bi kargo ücretiyle göndersinler... Şu anda başka türlü yapabilicek bişey yok yada istanbul'da bir arkadasın varsa yardımcı olabilr...
Umarım aradğını bulursun arkadasım...
tekrar merhabalar bu erol ustanın telefonu veya mail adresi varsa bana gönderebilirmisiniz, selamlar.
Buyur hocam işte sana EROL USTA'nın mekanıata1 adlı üyeden alıntı
MURAT OTO.LTD.ŞTİ.
Gürsel Mah. Belediye Çıkmazı No:7 Çağlayan/İSTANBUL - Çağlayan
0 212 220 66 00
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)