Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İzmir'den Selamlar

REKLAM ALANI
    quickcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Can. 21 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum 3 senedir öğrenciyim burada. Ankara doğumluyum malumunuz orada fazla motosiklet kullanılmaz. Ancak burada herkes motosikletle yaşıyor ve benide kısa zamanda bu sevgiye yaklaştırdılar. Bir süredir bende motosiklet almalıyım diyorum ancak hiç kullanmamış biri olarak nasıl bir motosiklet almalıyım ya da scooter mı almalıyım bir fikrim yok. Yardımlarınızı bekliyorum açıkcası. Ne kadar önemlidir bilemem ama bisiklet ve otomobili iyi kullanırım. 21 yaşındayım ve 1.73 boyunda 60kg bir gencim. Bütçem 2.000tl civarında (sadece motor için) şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Kazasız sürüşler dilerim.

Mümkünse İzmir'de olan etkinliklerinize gelip sizlerle de tanışmak isterim. Tekrar iyi günler diliyorum.
    abeciMotoru bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Hoşgeldiniz

İzmir Mt ile iletişime geçerseniz İzmir'deki faaliyetler hakkında bilgi alabilirsiniz.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldiniz.
    ben de öğrenciyim ben de Angaralıyım

Motosikleti
    2012 cbr 125
    Hosgeldiniz. Hangi okuldasiniz acaba?

Motosikleti
    MT-07
    Ben sana şu tavsiyede bulunayım kask olmadan markete dahi gitme.
    Ehliyet ilk halledeceğin iş tabi yoksa.
    Vitesli tercih edersen viteslere debriyaja alışmadan sakın trafiğe çıkma.
    Zamanla kendine güvenmeye başlayacak ve daha iyi süreceksin.
    Trafiktede babana dahi güvenme göz göre göre çıkarlar önüne bu durumlarda hız kes.
    Yaş genç çok güzel bir ömür seni bekliyor sakın acele etme.kib

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Teşekkür ederim kendileri ile iletilime geçeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

Hoşbuldum.
    İzmir'de baya kalabalık bir toplumuz umarım görüşürüz

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

Hoşbuldum.
    Ankaralılar olarak kalabalığız oldukça. Sizlerle de görüşmek isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------

Alıntı volkantoprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hosgeldiniz. Hangi okuldasiniz acaba?
    Hoşbuldum. Dokuz Eylül'deyim ben. Siz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Alıntı Mirkuza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sana şu tavsiyede bulunayım kask olmadan markete dahi gitme.
    Ehliyet ilk halledeceğin iş tabi yoksa.
    Vitesli tercih edersen viteslere debriyaja alışmadan sakın trafiğe çıkma.
    Zamanla kendine güvenmeye başlayacak ve daha iyi süreceksin.
    Trafiktede babana dahi güvenme göz göre göre çıkarlar önüne bu durumlarda hız kes.
    Yaş genç çok güzel bir ömür seni bekliyor sakın acele etme.kib
    Tavsiyelerini için çok teşekkür ederim. Şuan için dedikleriniz gibi düşünüyorum. Ancak şuan alamadığım karar hangi tip motosiklet vitesli bir 125 lik mi yoksa vitessiz 100 lük scooter tarzı bir taşıt mı ?

Motosikleti
    Yok.
    Merhaba hoşgeldiniz.

manofsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-25
    Hoşgeldin Can,Dokuz eylül'de okumadım ama Buca fakültesi taraflarını çok iyi bilirim Kuşadasına gelirsen beklerim...Otomobil kullanman güzel trafik okuma yeteneğin vardır,sadece motorsiklet için 2bin diyip geçme. bütün masrafları koy yeniden hesap yap...

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı arican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba hoşgeldiniz.
    Hoşbuldum merhabalar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

Alıntı manofsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Can,Dokuz eylül'de okumadım ama Buca fakültesi taraflarını çok iyi bilirim Kuşadasına gelirsen beklerim...Otomobil kullanman güzel trafik okuma yeteneğin vardır,sadece motorsiklet için 2bin diyip geçme. bütün masrafları koy yeniden hesap yap...
    Alım-satım, sigorta, ehliyet maliyeti araştırıyorum aslına bakarsanız. Alım satım ortalama 110tl civarı tutuyormuş. Sigortayı bir türlü öğrenemedim ve merak ediyorum. Ehliyet olarakta B nin üstüne de olsa 600 civarı vermem gerekiyor gibi. Kıyafet olarak kask, mont, eldiven düşünüyorum bunlarda ortalama 500tl gibi tutuyor.Yanlış bilgi varsa yada eksiğim aydınlatırsanız sevinirim. İyi günler

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

Alıntı manofsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alım-satım, sigorta, ehliyet maliyeti araştırıyorum aslına bakarsanız. Alım satım ortalama 110tl civarı tutuyormuş. Sigortayı bir türlü öğrenemedim ve merak ediyorum. Ehliyet olarakta B nin üstüne de olsa 600 civarı vermem gerekiyor gibi. Kıyafet olarak kask, mont, eldiven düşünüyorum bunlarda ortalama 500tl gibi tutuyor.Yanlış bilgi varsa yada eksiğim aydınlatırsanız sevinirim. İyi günler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)