Takipte Eski Üyelikte Yeni
Reklamlar
-
Merhabalar herkese
Forumu uzun suredir takip ediyorum artik uye olmanin zamani geldi dedim ve bi kac gun once uye oldum
Adim Kaan 27 yasindayim memleket Denizli suan Konyada yasamaktayim 3 yila yakindir motosiklet kullanicisiyim isim geregi honda varadero ve bmw f800gs kullaniyorum(ne is yaptigimi burdan tahmin edenleriniz olabilir belki) kendime ait falcon marka motosikletim var sehir ici kullanimi icin aldim onuda bu yaz degistirecegim insallah(simdi diyeceksinizki seninkide attan inip essege binmek) aynen oyle oluyor napalim imkanlar bu kadarina yetti bahara kendimi odullendirecegim herkese tekrardan selamlar Allah hepimize kazasiz belasiz surusler nasip etsin
Reklamlar
-
Hoşgeldin adaşım
-
Hosbulduk adas
-
Hosgeldin
-
Hoşgeldiniz sanırım motosikletli polissiniz.
-
Hosgeldiniz. Su topcasselre ne diyosunz hocam ??
-
hoşbuldum arkadaşlar
motosikletli polis olduğum dogrudur
oluroyle adlı üyeden alıntı
Hosgeldiniz. Su topcasselre ne diyosunz hocam ??
trafik konusunda ayrıntılı bilgi sahibi değilim ama şuana kadar bu konuda yapılan bir işlem ve uygulamaya rastlamadım diyebilirim
bence kask gibi önemli konular varken topacase olayına takılmayı gereksiz buluyorum
-
hoşgeldiniz keşke polis olduğunuzu söylemeseydiniz buralarda polisleri seven çok yoktur kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
hoşbuldum
farkındayım kendimi tanıtırken yazmış bulundum artık
bazı arkadaşların kötü anıları olmuş sanırım ama herkes bir değil önyargılı bakmamak ve bunun farkında olmak lazım aslında
-
Hoş geldin Kaan aramıza.
Bende Konya'dayım, kısmet olursa görüşürüz
-
hoşbulduk hocam inşallah görüşmek dileğiyle
-
hoşgeldiniz..
o heybetli vara dan indikten sonra kendi motorunuza daha doğrusu şartlara sitem ediyormusunuz
Allah selamet versin mesleğinizde zor,hele istanbul da ki motorize ekipler yoğun trafikteler devamlı..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
hoşgeldiniz..
o heybetli vara dan indikten sonra kendi motorunuza daha doğrusu şartlara sitem ediyormusunuz
Allah selamet versin mesleğinizde zor,hele istanbul da ki motorize ekipler yoğun trafikteler devamlı..
hoşbulduk varadan inip benim ufaklığa binince oyuncak gibi geliyor
sitem değilde bazen kendi kendine şuna bak tüm gün ne kullanıyon eve neyle dönüyon gibi triplere girebiliyorum bunada şükür şimdilik bana yetiyor
Allah razı olsun Allah kolaylık versin büyük şehirlerin derdide başka vallahi
-
İzmir İl Temsilcisi
Merhabalar hoşgeldiniz
-
knnder adlı üyeden alıntı
hoşbuldum
farkındayım kendimi tanıtırken yazmış bulundum artık
bazı arkadaşların kötü anıları olmuş sanırım ama herkes bir değil önyargılı bakmamak ve bunun farkında olmak lazım aslında
Hoşgeldin Kaan. Hem iki teker üstünde hem mesleğinde kolaylıklar diliyorum. Mesleğinden söz açılmışken, ne olur vicdanını yitirme Kaan! Vicdanlı insanlara -özellikle de sizin meslekte- çok ihtiyacımız var. Ananın duası üzerinde olsun, garibin, muhtacın, zayıfın canını yakmayasın!
Sağlıcakla kal
-
Hoş geldiniz işiniz zor gerçekten. Allah kolaylık versin
Dikkatli bakıyor musunuz?
-
Cok sagolun arkadaslar sicak karsilanmayla mt ilesine adapte olduk
Her meslegin zorlugu var bizimkisi daha ozveri ve sabir istiyor elimizden geleni yapmaya calisiyoruz iyi dilek,dua ve temenniler icin tesekkurler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)