Adım Ali Rıza Erdoğan. 83 doğumlu ve İstanbul'da yaşamaktayım. Endüstri mühendisi ve B sınıfı iş güvenlik uzmanıyım. Hep bir 2 tekere hevesim varken 2009 yılında bi Honda'da güvenli sürüş eğitimi almıştım ama daha sonra kariyerimde ki değişiklikten sonra dağ bayır proje proje dolaşınca bu hobimi ancak daha yeni aktifleştirme imkanım oldu.
Aralık ayında ilk önce kullanıcı arkadaşlarımın tavsiyesi ve internet üstünden araştırmalar sonucunda ilk önce ekipmanlarımı aldım.
Honda'dan güvenli sürüş eğitimini tekrar aldım ve arkasından ilk motosikletime sahip oldum.
Profildende görebileceğiniz gibi ilk tercihim Yamaha MT-125 modeli oldu.
Boyum yaklaşık 1.90 ve 100kg civarında olduğu için altımda sırıtmayan ve konforlu nadir başlangıç motorlarından birtanesi.
2 teker ile daha barışık olduktan sonra ve uzun yolda tecrübe kazandıktan sonra kısmet olursa 660 tnr'ye transfer ile hayallarimi tamamen gerçekleştirmiş olcam.
:D
Hobilerim arasında bas gitar çalmak(Rocksmith sayesinde daha da bi keyifli), doğa fotoğrafçılığı (işim gereği projelerde deli gibi fotoğraf çekerken bunu bi adım daha öteye taşıyarak gerçekleştirmeye başladım ve devam ettirmek istiyorum) ve bilgisayar oyun ve simulasyonları (özellikle havacılık) yer almaktadır.
Endüstri mühendisliği ve iş güvenliği alanında hatrı sayılır bir tecrübem bulunmaktadır ;)
Bu yüzden motosiklet dünyası dışında mesleki veya hobi tecrübelerimden merak ettiğiniz konular olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz.
Saygılarımla
Ali Rıza Erdoğan
Not: İşyerinde fotoğrafları ayarlayamadım ama akşam vakit bulabilirsem gerekli düzenlemeleri tamamlarım