Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Road's Guardians Mc

REKLAM ALANI

Motosikleti
    gtrg
    17-18 yaş aralığında İstanbul Avrupa yakasında oturan ,Chopper motoru olan , CC ve marka kısıtlaması olmadan yeni dostlarımızı ekibimize bekliyoruz ..
    Adres: Fatih/İstanbul

Kulüp evimiz ve bahçemiz vardır.
    Sıradaki projemiz garajdır
    Şu anki sayımız = 20
    Diğer kulüplerle ve Motor giyim markalarıyla bağlantılarımız vardır ...
    http://instagram.com/roadsguardiansmc/

Mekanik tamiri ve custom işi ile uğraşan işin ehli büyüklerimizin desteği vardır ..
    Logo ve ismimiz belirlidir ekibimize katılmak isteyenler olursa Patch basılıp yelek giyilecektir .
    Motosiklet.net ile Yalova , Şile gibi gezilere gitmişliğimiz vardır ..
    Her zaman güvenle ve tutkuyla sürmeyi ve kardeşliği felsefe ediniriz ..
    Amerikan özentiliği yada sokak çeteciliği gibi durumları hoş karşılamayız.
    İsim dünyanın ortak dilinden dolayıdır , bayrağımız her daim motorumuza bağlıdır .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    yaş aralığı çok mu dar?

Motosikleti
    gtrg
    Öncelikle sevgiler ve selamlar . Haklı sayılabilirsiniz , fakat işin özü bu tarzı benimsemiş genç kitleyi toplayıp bir aile olmaktır .
    Her motor klübün de olduğu gibi rütbe ve saygı vardır. Fakat nitekim şuan ki ekipte 18 yaş üstü yoktur ve fazla yaşı olan insanların istenmemesinin sebebi zamanla söz ve düzen dinlenmemesi gibi kusurların önüne geçmektir .
    Şahsen ben 18 yaşındayım ve ekibin liderliğini yapmaktayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

Gezmek istediğimiz yerleri haftada 1 kulüp evinde toplantı yaparak belirleriz .
    Kimimiz gelir giderleri hesaplar , kimimiz yol seyrini sağlar .
    Ve ufak bir aidat sistemiyle dönmekteyiz .
    Bunları da belirtmek isterim
    Herkese saygı ve selamlar .
    kakare bunu beğendi.

Yaşlanmışız
    sevgi bizden...
    lastrebel bunu beğendi.

Motosikleti
    gtrg
    Estağfurullah Mustafa bey abi ..
    Sevgi sizden ise , her daim saygı bizden
    Doğuştan motor tutkusu ile yetiştirilince böyle oluyor ne yazık ki

6PaTLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150T-19A, Lifan LF200 GY6, Hero Karizma R
    "Roads' " olsa daha mantıklı olmaz mı?

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    SEVGİ SAYGI SADAKATLE

jook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650XT
    17 yaşındakilerle motosiklet kulübü he,devir değişiyo sanırım

Motosikleti
    gtrg
    Evet belki konuşup isim değiştirilebilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SEVGİ SAYGI SADAKATLE
    Teşekkürler efendim [COLOR="Silver"]

Daha 7 yaşında motor kaçırdığımı hatırlıyorum da , bence bu tutkunun yaşı yok Bu devrin şartları hayli zorlu , Garajımızı 7 - 8 ay önce kaybettik nedeni ise Chopper motorcuların pislik gibi gösterilmesi , düz mantık işi bitiriyor yani . Deri yelek giyen ateistler diyen mi dersin , Satanist diyen mi dersin . Halbuki bilseler her ay motorlarla Eyüp sultana gidip şükür duası ettiğimizi .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

İşin özeti anladım ki bu yaş aralığında hiçbir arkadaşımız yok , ne yapalım sağlık olsun
    Belki de fazla erken büyük işlere atıldık , Racing gibi tutulmadığımız da bir gerçek ..
    Herkese güvenli sürüşler dilerim

Kardes yaptiginiz dogru bir sey degil. Ne MC kulturunden haberiniz var ne de MC icinde olup ogrenmisliginiz. Madem bi Brotherhood kurmak istiyorsunuz o zamam brotherhood deyin. MC nin ne demek oldugunu ne anlama geldigini bilmeden etmeden boyle seylere kalkismayin. Bunun bir usulu uslubu vardir. Ki daha cocuk yastasiniz normal boyle heveslenmeniz ama madem istiyorsaniz boyle bir sey, dogru yerlerde yapin bunu. Yok yas siniri filan ne bu lise etkinlik toplulugumu. Sizden buyuk tecrubeli insanlari gorup ogrenip krnek almaniz gerekirken cocukca islere kalkisiyorsunuz. Cc siniri yok diyosun da toplu suruse cikinca 150lik motoru olan adam sizden 20km arkadan gelsin o zaman anlarsiniz o kurali. Ya da yokusta o 20ye dusunce sizde mecbur dusunde o kural neden varmis bi anlayin. Mcyiz diyosun ama fermuarin ne demek oldugunu prospectligin hiyerarsinin rutbenin ne dwmwk oldugunu belki kulaktan dogma biliyosun. Yanlis bu. MC lik 7 yasinda motor kacirmakla oraya buraya gezi yapip kendi evini clup house yapip icmekle olmaz. Ac brotherhood eyvallah. Ama MCyi bi ogrenin once. Bu yaptiginiz hepimize saygisizlik bir yerde. Ben bu isin icinde biri olarak size yol gostermek istedim gerisi size kalmis.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

Bir de ustune ustluk %1iz demissiniz. Ya alay mi ediyosunuz siz oyun mu oynuyosunuz. Gercek %1 bir kulup gelip hayirdir dedigi zaman anlarsiniz %1i. Kendinize ceki duzen verin birileri vermeden once. Cok buyuk saygisizlik ediyorsunuz farkinda degilsiniz
    MFTaşkıran ve Rainmantocry bunu beğendiler.

Motosikleti
    gtrg
    Ahmetataman abinin görüşüne saygı duyuyor , söyledikleri için teşekkür ediyoruz .
    Fakat açıklamamda yaptığım gibi işi bilen büyük abilerimizin desteğini ve görüşünü alarak ilerliyoruz.
    Hatta aralarından biri Türk Chopper MK nın kurucularındandır.
    Bizim amacımız kimseye saygısılık yapmak değildir ,zaten genelde motor sürmeye yeni başlayan arkadaşlarımız var o yüzden büyük bir cc farkı yoktur.
    Sizde takdir edersiniz ki ,kolay kolay kimse 883 yada Dragstar la başlamıyor bu işe.
    Yamaların değerini ve görevini bilmekteyiz . MC evrenseldir , ve amacımızdır .. Belirli bir rakamdan sonra yasal olmayı düşünmekteyiz.

Motosikleti
    Mondial Drift
    yazları istanbuldayım avurpa yakasındayım hevesimde var gerçi grup sürüşlerine ama şuanda commuter u zor alıcam ona uğraşıyorum birde istanbula getirmesi var

Motosikleti
    gtrg
    Öncelikle selamlar fullpusat1 , profiline baktığım da bizim gibi öğrenci olduğunu gördüm
    Bütçeni öğrenebilir miyim ? Belki istersen sana o fiyat aralığında chopper tarzı motor tavsiyesinde bulunuruz , getirme konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluruz elbet

Motosikleti
    Mondial Drift
    yazları 3 ay istanbuldaydım şimdi okul bitti tabi sınırımda yok bu sene son şimdi kredi bekliyorum 4-5 bin civarında gündelik hayat için ama commuter düşünüyorum onada gerçi yaza kadar nolur bilmiyorum ama

Motosikleti
    gtrg
    Hayırlısı olsun , İnşallah motorunu alır kazasız belasız sürersin Gündelik hayat için o tarz da bir motor şart elbette , şehir içi Chopper motor hem sürene hem makinaya sıkıntılar doğuruyor .

Motosikleti
    Mondial Drift
    teşkkürler ne gibi sıkıntılar misal

Motosikleti
    gtrg
    Şehir içi trafiğinde sürmek tam bir işkence , ve elbette aralardan geçememek büyük bir sıkıntı .
    Özetle uzun yol sürene de refah veriyor , makinayada .
    En azından her saniye fan sesi duymamak güzel geliyor

Motosikleti
    Mondial Drift
    bakalım artık commuter adıktan sonra 2. motor için para biriktirmeye başıycam onun içinde cross ve Chopper arasında kaldım ciddende uzun yolda rahat ettirir herhalde

Mk dan akil aldik diyerek Mc kurduk lafi bile abes kardes. MK ve MC ayni sey degil. Hele 1% hic degil. Yaptiginiz da ayrica usule uygun degil. Mc evrensel degildir. Bubi oyun degil. Mc googledan arastirilmaz. Bunlari mc icine girince ya da belki yasiniz ilerledikce anlarsiniz. Hadi eyvallah

Bu işi kim kurduysa beni arasın 0538 827 7777

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)