öncelikle herkese merhaba. 17 yaşındayım lise sondaokuyorum motorlara nasıl merak sardım hiç bilmiyorum bi anda oldu sonrada bi tanıdımın elindenn zorla yamaha aerox motorunu satın aldım beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
öncelikle herkese merhaba. 17 yaşındayım lise sondaokuyorum motorlara nasıl merak sardım hiç bilmiyorum bi anda oldu sonrada bi tanıdımın elindenn zorla yamaha aerox motorunu satın aldım beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
aramıza hoşgeldin kardeşim
KAMP ADAMLARI
aileye hoşgeldin kardeeşş
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hoşgeldin kardeşim sefalar getirdin...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aramıza hoşgeldin...Ehliyetide alıcaksın demi?Ya da aldın mı?
valla ehliyeti normalde b yle beraber alacaktımda baktım polislerle külahı deişçez dedim bari ağustosda a2 yi alayımforrap adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
aramız ahoş geldin kardeş unutmadan bu pazar hazerfan da sucuk ekmek partisi var her kez davetlidir bekliyoruz bilgiler formlarda mevcuttur extra bilgi için 0535 925 02 32 her konuda
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Hosgeldin ... Umarım kalıcı olursun ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)