Ankara'dan karlı, buzlu yolları olan o şehirden merhaba
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Az önce üye oldum, ben profilime de yazdım ama tekrar edeyim,
bilgisayar programcısı, iskandinav hayranı, dövme sever, fotoğraf çeker, siyah deri giyinir, sinema ve sanat sever, classic honda cafe racer ve indian scout sever ama şimdilik motosikletten anlamayan insanların yolda gördüp "vaay canavar gibi bu motor!" diye seslendiği Çin malı regal raptor chopper ile idare etmek zorunda bir şahsiyetim, ne yapalım hayat şartları işte, babamız daha iyisini alalım diye para vermedi, çalışıp kazandık da aldık, çok şükür diye kendini tanıtan biriyim.
Saygılar ve selamlar herkese
Reklamlar
-
Hoşgeldin. Bir Ankaralı daha İyi oldu geldiğin.
-
teşekkür ederim, az kaldı, ehliyet işini halledince trafikte ben de olacağım ne olur kadın diye şaşırmayın :D valla bıktım
-
Fark etmemekle birlikte aramızda bayan bir motosikletçinin olması iyidir. Motosiklet iyidir, bayanlar da tercih ediyorsa biz haklıymışız bunlara binmekte
-
hosgeldin.
angarali olmamakla birlikte, ankaradan selamlar.
tezini iskandinav ekonomileri uzerine yazmis birisi olarak burasi bana ilginc geldi;
"...iskandinav hayranı,.."
-
hoşgeldin hacı...
99 dan beri ankaradaydım... 3 senedir kıbrıstayım...
şuan patronla anlaşamadık... ay sonuna kadar karlı buzlu yollara ben de geri geleceğim sanırım...
şimdiden üşüdüm...
-
TEKNECI adlı üyeden alıntı
hosgeldin.
angarali olmamakla birlikte, ankaradan selamlar.
tezini iskandinav ekonomileri uzerine yazmis birisi olarak burasi bana ilginc geldi;
"...iskandinav hayranı,.."
Evet ekonomisine de yani şu sahte sosyalizmine , insanlarına, karlı buz mavimsi havasına, huzuruna hayranım İskandinavya'nın ;) O havada giyebildiğin deri ceket ile bile motosikleti sürebildiğin yollarına da tabii ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
ferhatkars adlı üyeden alıntı
hoşgeldin hacı...
99 dan beri ankaradaydım... 3 senedir kıbrıstayım...
şuan patronla anlaşamadık... ay sonuna kadar karlı buzlu yollara ben de geri geleceğim sanırım...
şimdiden üşüdüm...
Hacı ha peki,
şükür ki ben de Angaralı değilim, İzmir'liyim sadece kışları yaşıyorum işte burada
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
efendy06 adlı üyeden alıntı
Fark etmemekle birlikte aramızda bayan bir motosikletçinin olması iyidir. Motosiklet iyidir, bayanlar da tercih ediyorsa biz haklıymışız bunlara binmekte
Eh tabii ki motosikleti sadece kız tavlama sanatı olarak görenlere de kapak olsun diyelim, sadece buna bakmayacak IQ'sü yüksek kızlar da var evelallah
-
Hoşgeldin lisbeth,
Daha bugün Ankara'da siteden çıkışta buzlanmadan dolayı motorla birlikte yeri yakından görmüş biri olarak(ki vidyo çekimi de var :D) ben bu aralar Ankara'da motora- hele ki ara yollarda- binilmememesini öneririm herkese. Ha ben devam edip işe gittim paşa paşa o ayrı, bigüzel de işyerinin kapalı garajında bıraktım motoru geldim eve
Ayrıca Bilginiz var mı bilmem lisbeth ama RegalRaptor'un Ankara'da kullanıcı grubu ve Raptor Garage oluşumları var, Çankaya'da.
-
lisbeth adlı üyeden alıntı
Hacı ha peki,
şükür ki ben de Angaralı değilim, İzmir'liyim sadece kışları yaşıyorum işte burada
yorumları okumamıştım... 2. yorumda bayan olduğunuzu yazmışsınız, öyle laobali olduğum için kusura bakmayın...
ikametgah olarak tam tersini yapsanız daha iyi olmaz mı? yazın ankara, kışın izmir ...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
maktama adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin lisbeth,
Daha bugün Ankara'da siteden çıkışta buzlanmadan dolayı motorla birlikte yeri yakından görmüş biri olarak(ki vidyo çekimi de var :D) ben bu aralar Ankara'da motora- hele ki ara yollarda- binilmememesini öneririm herkese. Ha ben devam edip işe gittim paşa paşa o ayrı, bigüzel de işyerinin kapalı garajında bıraktım motoru geldim eve
Ayrıca Bilginiz var mı bilmem lisbeth ama RegalRaptor'un Ankara'da kullanıcı grubu ve Raptor Garage oluşumları var, Çankaya'da.
Size büyük geçmiş olsun demeliyim, ne olur dikkat edin, benim şimdilik sadece B sınıfı ehliyetim olması sebebiyle (A2 işini kısa sürede halledip buzlanmalar geçene kadar trafiğe çıkmış olacağım, zamanlamam süper sanırım) trafikte bulunmuyorum ama bahara ben de ana yollardayım. trafikte bulunmama rağmen kask ve saire korumalar tastamam bende, giyince robocop gibi oluyor insan büyük ihtimal sizi de o kurtarmıştır.
Regal Raptor için bir grup olması çok iyi çevrem yok çünkü İzmir'liyim ve eskiden Jawa cafe racer kullanıcısı bir babanın, çocukluğunu motosiklet tepesinde geçirmiş kızıyım, baba da, çevre de İzmir'de kalınca yalnızım buralarda, o oluşumlara dahil olacağım yakın zamanda.
Size de tavsiye diyeceğim aman dikkat edin şu aralar iki tekerlek severler için toplu taşıma mecburiyeti var(gerçi kime kim tavsiye ediyor ki ayıp bana da)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
ferhatkars adlı üyeden alıntı
yorumları okumamıştım... 2. yorumda bayan olduğunuzu yazmışsınız, öyle laobali olduğum için kusura bakmayın...
ikametgah olarak tam tersini yapsanız daha iyi olmaz mı? yazın ankara, kışın izmir ...
Yok yok ne kusuru canım kadın erkek eşittir, pozitif ayrımcılığa ne gerek var, insanız işte haha
Ankara-İzmir tam tersi olamıyor maalesef İş hayatı işte ne yaparsınız ;)
-
lisbeth adlı üyeden alıntı
Yok yok ne kusuru canım kadın erkek eşittir, pozitif ayrımcılığa ne gerek var, insanız işte haha
Ankara-İzmir tam tersi olamıyor maalesef İş hayatı işte ne yaparsınız ;)
pek ilgi alakamın dışında olsa da... genel kültür olarak bilirim...
bayanların hacca gidenine de hacı diyorlarmış ...
"İzmir'liyim sadece kışları yaşıyorum işte burada" dedinizde...
yazın izmirde kışın ankarada çalışma zorunluluğunuz mu var... ne biçim bir işmiş bu böyle...
-
Aramıza hoş geldiniz. Birinci sayfayı kaçırmadık dimi. Yürür bu konu Ejderha dövmeli kız
-
eraksoy adlı üyeden alıntı
Aramıza hoş geldiniz. Birinci sayfayı kaçırmadık dimi. Yürür bu konu Ejderha dövmeli kız
Ahahah birisi espiriyi yakalamış, gerçekten de ejderha dövmem de var 7
Hoşbulduk
-
Bende sadece kitabı var :/
-
eraksoy adlı üyeden alıntı
Bende sadece kitabı var :/
Çok güzel tebrik ederim okuyan insan, burada da ortak ilgi alanımızı da tartışıp konuşmak için tekrar hoş buldum.
-
Ama A2 yi almadan motor sürerken görürsem üstüne sürerim ona göre önce ehliyet.
Okumak demişken, kitabıma devam etmek için forumdan çekiliyorum. İyi forumlar.
-
Sadece almayı seviyorum. Okumayı sevmiyorum. ?)
-
Merhaba,
motosiklet.net'li oldunuz sizde ! Daimi olun inş.
bayan motorcu candır, hoşgeldin
Tekerine taş değmesin
-
Watt pat çıktı mertlik bozuldu. Sahaflara da sahip çıkmak lazım. &(
-
Foruma hoşgeldiniz, ortak yönlerimiz bol gözüküyor; umarım bir gün sohbet etme şansımız olur. Kuzey Avrupa'nın soğuna bayılmaz herkes.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)