Hoş geldiniz.
Bir İzmir-Ankara arası dolaşan birisi olarak bu iki şehir arasındaki farklılıkları çok iyi yaşayanlardan birisiyim.
Tekeriniz düz bassın
Hoş geldiniz.
Bir İzmir-Ankara arası dolaşan birisi olarak bu iki şehir arasındaki farklılıkları çok iyi yaşayanlardan birisiyim.
Tekeriniz düz bassın
Dikkatli bakıyor musunuz?
allah allah trafik polisisin herhalde, üstüne sürmek falan şiddet oluyor fena halde
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Çok teşekkür ederim seviyeli hoşgeldin mesajınız için, saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
Evet İskandinavya'nın soğuğu sevilir çünkü o toplumun aşmışlığı, çoğu sorunu çözmüşlüğü, kadınlara verdikleri değer yeter de artar bile
hoş bulduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
teşekkür ederim size de. Ankara'da hala birçok şeye şaşırıp bocalayan bir İzmir'liyim, özleniyor İzmir'in güler yüzlü, rahat insanları, Ankara'da öğrenci kesimi olmasa yaşanmaz herhalde, burayı onlar canlı tutuyor.
merabayın.
çapırcı da olsa motorcu motorcudur, hoşgeldin
Aramıza hoşgeldiniz..Bende zorunlu olarak Ankara da yaşayan İzmirli biriyim..Düne kadar regal spyder sahibiydim artık dl 650 vstrom aldım.. Regal güzel bir seçim olmuş ben çok memnundum..selamlar..
Çok teşekkür ederim, hoş buldum,
Regal konusunda çok fazla araştırma yaptım, öncelerde büyük abiler honda cbr125 veya Yamaha ybr125 al chopper çok hantaldır ne gerek var dediler ama sevmediğim ve tarzım olmayan tipte bir motosiklete de binmek keyif vermeyecekti bana, şimdi içime sindi. Çok janjanlı olması da o Çin malı durumunu yok ediyor, sanki Amerikan malı birşey kullanıyormuşsunuz gibi düşünüyor insanlar.
Bence de chopper'da ilk sürüş için bir regal 125, 150 çok uygun hele ki spyder alabilseydim çok çok daha iyi olacaktı ama maddi olarak yetişemedim.
Saygılar ve selamlar dilerim
Çin malınında farklı kaliteleri var.. regal bence en iyisi..ama başlangıç olarak spyder almadığın iyi olmuş ..ön teker ve maşa uzun olduğu için ilk kullanımda biraz zorlanırdın.. ben bile boyum 190 cm. olmasına rağmen zorlanmıştım..dedimya seninki doğru seçim. olmuş..umarım bir an önce ehliyeti alırsın ve yollara çıkarsın.. yalnız ankarada motosiklet sürücülerine karşı şöförler hiçte saygılı değildir..sakın izmirle karıştırma..
Hoşgeldiniz
Hoşgeldin....
Regal 150 güzel ve mantıklı seçim....
Çinlilerin içinde en kalştelilerinden...
Hele ki güzel kullanımlarda çok daha fazla verim alacağına eminim...
Kazasız belasız..
Merhaba, teşekkür ederim, hoş bulduk. Evet boyumdan biraz sorun olacakmış gerçekten, ön uzun olması sebebiyle virajları fazla geniş almak gerekli olacaktı, bu da seri halinde bir trafikte giderken ilerde zorlanacağım durumları karşıma çıkartırdı.
Ankara'nın motosiklet sürücülerine ne kadar saygısız ve bilinçsiz olduğunu ben de fark ettim, ne sürücü kursuları doğru düzgün motosiklet eğitimi veriyor ne de 4 teker sürücüleri trafikte yol veriyor.
Hatta geçen gün karşılaştığım bir olayı anlatayım, bir arkadaşım yanındaki arkadaşına benim motosiklet aldığımı söyledi, arkadaşı da dönüp bana "neden motosiklet aldın ki açıkçası ben motosikletlileri hiç sevmiyorum, üzerlerine süresim geliyor, sinir oluyorum" dedi ben ve diğer arkadaşlarım da tepki olarak "trafikte senin olduğu kadar motosikletlilerin de hakkı var, onlar da ehliyet alıp, vergi ödüyor ayın zamanda sen kaportanın içinde daha güvendesin ama onların bedeni kaporta bu nedenle taciz yapmak yerine daha duyarlı olunması gerekiyor" diye bilinçlendirmeye çalıştık ancak o kadar sığ ve maganda kafasındalar ki sadece otomobillerin hakkı olduğunu düşünüyorlar. Hani kör cahil birşey görmemiş insan olsa anlayacağım, kafa almıyor diyeceğim, adam üniversite okumuş, master yapmış bir adam, şok olduk.
Bir de özellikle bir kadın sürücü olmam nedeniyle ekstra da tacize uğrayacağımı düşündüğüm için kask satın alırken satıcının gösterdiği yarı açık kaskları öncelikle bu nedenlerden güvenli olmaması nedeniyle de tercih etmediğimi belirttim, satıcı bile doğru, cinsiyetin ne kadar belli ederse o kadar üstüne gelirler dedi.
Çok şükür ki ömrüm boyu Ankara'da yaşama durumum olmayacak, belirli bir süre sonra yeter artık deyip İzmir'imin anlayışlı insanlarının olduğu trafiğine geri dönebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
teşekkür ederim aman kimseler kaza yapmasın, koruyucu meleğiniz yanınızda olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Hoş bulduk, teşekkür ederim, saygı ve selamlar
Anlattığın olay hayret verici...ama şaşırmadım..neyse sen yinede hevesini ve isteğini kaybetme..kask ile ilgili çok iyi yapmışsın..selamlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)