Merhaba Motorsiklet.net ailesi
Reklamlar
-
Merhaba,
Ben Tunç Motorsiklet sevdasına 30 yaşında biraz geç başladım ama motorsiklet net sayesinde açığı bayağı bir kapattım,
Yamahadan eğitim aldım, 17 ocakta kısmetse ehliyeti alacağım, sonrası muamma, Artık kendimi motorcu saymaya başladığımdan siteye de üye olmaya karar verdim, Henüz motorsikletim yok, Honda CB 125 le başlamayı düsünüyorum, hepinize tekrar selamlar.
Reklamlar
-
Hoşgeldin bro, yalnız bu aralar dikkat ediver, bir TROLL mevsimindeyizki sorma, dönülmez akşamın ufkundayız gibi o derecede ..
Umarım siz keyif alırsınız.
(bu nick'i WoT'tan tanıyor gibiyim)
-
Tanıyorsun sanırım Sultans
-
Sultans fsfsfs ve diğerleri yok idi piyasada, henüz beta idi oyun, bu nik ile, ben ve Kapitan zur see, Ali ile arada plat ypardık , hasılı kelam şu aralar Generals&Heroes münferit takılıyorum, neyse tekrar hoşgeldin, keyifli forumlar.
-
-
MERHABA KARDEŞ, BENDE HONDA MI YOKSA YAMAHA MI DİYE ÇOK KARARSIZ KALMIŞTIM FAKAT YAKIN ZAMANDA YBR ALDIM. SANADA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
-
Hoşgeldin bende yaza doğru üniversite sınavından sonra alicam ehliyeti ama maddi durumlar belirsiz olduğun dan motora daha karar veremedim
-
Tunç ağabey cb125 pek sarmaz sanki be, honda kalitesi yok motorda zaten japon menşeili ama çin işçiliği hissettiriyor kendini devir göstergesi yok felan
-
hoşgeldin hocam wot wop çular da varmış ya :D LoL cüler dotacılar var mı acaba :D
-
29 Aralık 2014, 00:03
Yiğit abi lolde de ekleyeyim ama çok sırıtmayasın yanımda 😉
-
29 Aralık 2014, 09:28
beyefendi adlı üyeden alıntı
Yiğit abi lolde de ekleyeyim ama çok sırıtmayasın yanımda
ekle ekle ywitcan yine nickim :D ama sırıtmaktan kastın ne anlayamadım :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)