Dün İlk Motorumu Aldım, Cbr 125r Repsol
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motorun hayirli olsun kardes tekerin herzaman duz bassin.
Motoru cok ucuza almissin onu soyliyim,cbr zaten piyasasi aktif bir motor kaca satabilecegini bilemem ama kolayca satarsin.
Virajlar icin forumda oyle bir konu var arastirirsan bulursun.
Hicbir zaman motora korumasiz binmemen dilegiyle iyi surusler.
-
Bir hafta sonra askere gideceksin, motor alıyorsun.
-
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Bir hafta sonra askere gideceksin, motor alıyorsun.
7 ay sonra gidicem, askerden sonra araba alıcağımızı öğrendim normalde cbr 250 alıcaktım yoksa madem araba alıyoruz dedim ozaman 7 aylık motordan hefesimi alim dedim hem içimde bukte kalmasın istedim hemde arkadaşın dediği gibi 3 milyar çok ucuz fiyata aldım motoru üstelik askere giderken yaz olcağı için 4 milyara satmam mümkün die düşünüyorum gayet mantıklı bişey yaptığımı düşünüyorum ben. ayrıca motoru almam bi konuda para biriktirmek gibi bişey benim için motoru sattıktan sonra askerde rahatça dolaşırım diye düşündüm eğerki motoru almasaydım her ay maaşımı giyime harcıyacaımı biliyordum.
-
ayın 7si yazmışsın , insanlar 7 ocak anlıyor haklı olarak
-
Dodin adlı üyeden alıntı
ayın 7si yazmışsın , insanlar 7 ocak anlıyor haklı olarak
temmuz da gidicem nasıl düzelticem doğru dedin
-
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun hoşgeldin
teşekkürler dostum
-
-
27 Aralık 2014, 18:27
ucuz olmasından ve görünüşünden dolayı bende bunu almak istiyorum motor hakkında bilgi verebilirmsiniz 1 saat ders aldım 1 saat yarın kursun vericek ders ocağın sonuna doğru ehliyetimi alıcam genel olarak cbf 150 ve bunun arasında kaldım japon olarak zormudur şehir içi şehir dışı sürüşü olarak 4 bini geçmiycek km si az bulabilirmiyim cbr 125 i birde
-
27 Aralık 2014, 18:49
fthaltan adlı üyeden alıntı
Dostum 7 ayda hevesini alamazsin, motor heveslik olsa, on yillardir binenler ac gozlu
motor tutku isi, hayati yasama bicimi, basina buyrukluktur biraz, cesaret ve dikkatliliktir... hatta deliliktir abartirsak
insallah hevesle kalmaz ve askerden sonra da devam edersin, guvenli bir sekilde.
3bine nerden aldin ya
saka gibi
pateni 3 yıl kullandım yetenek sizsinize çıktım onun gibi çok şeylerim oldu otobana çıktı marabay motora tutunarak çok deli şeyler yaptım ve artık yeter dedim çünkü bi arkadşaım felç oldu araba kazası sonucu paten kullanırken bu seferki hevesim motor oldu ama inşallah dediğin gibi askerden sorna devam ederim . neden buna hefes gözüyle baktığımı sorarsan ben bu motoru alırken %90 ı sürekli korkutarak beni almamı istedi "aman çocuğum hefesini al ve sat" tabikide ben bu motoru kızları görünce gaz verip ses çıkarıp tek teker çıkarıp hava atan tiplerden olmucam hayatımı hızlı yaşamak içn trafiğe dur demek içn işyerime giderken süremi azaltmak var yol parası vermemek içn alıyorum eğerki 7 ay içinde bi problem ve kaza yaşamassam askerden sonra 250 lik le devam dostum )
fullpusat1 adlı üyeden alıntı
ucuz olmasından ve görünüşünden dolayı bende bunu almak istiyorum motor hakkında bilgi verebilirmsiniz 1 saat ders aldım 1 saat yarın kursun vericek ders ocağın sonuna doğru ehliyetimi alıcam genel olarak cbf 150 ve bunun arasında kaldım japon olarak zormudur şehir içi şehir dışı sürüşü olarak 4 bini geçmiycek km si az bulabilirmiyim cbr 125 i birde
sende benim kafadasın kardeşim evet biliyorum biraz şanslıyım 3 bine bulamassın bu motoru ben biraz pazarlıklıyımdır yapım gereği ama 3500 e satan kişiler var bunu ararken onlarlada pazarlık ettim çünkü yönlendirebilirim sanada
-
27 Aralık 2014, 20:33
bir cbf den daha çok keyif ve performans alıcağımı düşünüyorum bulabilirsen temiz özelden felan yazarsan sevinirim birde sürdüysen tecrübelerini yazarmısın sende yenisin galiba yeni biri zorlanırmı
-
28 Aralık 2014, 00:04
bir cbf den daha çok keyif ve performans alıcağımı düşünüyorum bulabilirsen temiz özelden felan yazarsan sevinirim birde sürdüysen tecrübelerini yazarmısın sende yenisin galiba yeni biri zorlanırmı
10 dk önce teslim aldım arkadaşım gitti kadıköyden getirdi şuan evimin önünde 2. sürüşümü yaptım ilk defa 10 dk önce motora aşık oldum diyebilirim tamamen kusursuz abicim ya. ama vites arttırmadım benim vites korkum var gece olduğu için bide. yarın boş araziye gidip çalışıcam onun için bişey diyemem göstergesi yok biliyosun bunların 100 tl türkiye dede bende gittim yurt dışından 10 dolara satın aldım
-
28 Aralık 2014, 00:17
Oncelikle hayirli olsun baslangic icin cok iyi olmus.. Fakat burada bir durum var demeden gecemem ..
Çok ama çok acil eğitim al kardeşim motosikletin 1 gunu 7 ayi olmaz.. Biraz Barkın Bayoglu videosu seyret başlangıç için fren vs gibi.. ama en kısa surede eğitim al hem 1.seviye hem 2.seviye.. almadan binme kesinlikle hatta lütfen binme yazdiklarin cok korkutucu virajın belkisi olmaz kolunu bacağını ayrı toplarlar mazallah.. Teyzene de yaşadığı hayati zehir edersin..
-
28 Aralık 2014, 01:04
selam arkadaşım öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüş dilerim birde hırsızlara dikkat et benim cbf 150 bir ay önce kapımın önünden uçtu gitti
-
28 Aralık 2014, 01:06
aldığımda bende göstergeleri değiştirmek istiyorum ama gerçekten beni kendine hasta etti düşük cc ve ss model 3.5 4
gibi bir fiyata bulursam inşallah paramın cebimde olduğu zaman kaçırmıycamve burda hazır tecrübeli kişiler de varken günde gerçekten uzun süre kullanıcam staja okula antremana gidip gelmek için 1-2 yıl elimde kalmasın kaç km de almalıyım kaç km gider böyle bir motorun ömrü
-
28 Aralık 2014, 02:25
aldığımda bende göstergeleri değiştirmek istiyorum ama gerçekten beni kendine hasta etti düşük cc ve ss model 3.5 4
gibi bir fiyata bulursam inşallah paramın cebimde olduğu zaman kaçırmıycamve burda hazır tecrübeli kişiler de varken günde gerçekten uzun süre kullanıcam staja okula antremana gidip gelmek için 1-2 yıl elimde kalmasın kaç km de almalıyım kaç km gider böyle bir motorun ömrü
al dostum ben bunu alcaktım almadım ;) temiz hatta bu benim motorumdan daha çok temiz benimki 30km bu 20km ve benimkinde büssürü çizik var bunda hiç yok tekerleri yeni yani demek istediğim ben 3 bine aldım 500 lira verseydim bu özellikleriyle bunu alcaktım ama ben özellikleri ilgilendirmiyo 500 lira daha bütçem yoktu olsaydı bunu alırdım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85484438/detay
-
28 Aralık 2014, 02:35
fiyatıyla ilgili bir sıkıntım yok cbf 150 gibi hemen hemen km si güzel mümkünse göstergeleri değiştirmesi onlarla uğraşırım biraz yarın direksyon dersim var eğer kendimi sınavı geçebilicek gibi olursam akrabayı alıp doğru bankaya bende aynı senin gibiyim
-
Hayırlı olsun. Umarım sürüş eğitimi almışsındır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)