Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    Herkese sevgiler saygılar diyerek konuma başlıyorum ilk önce 18 yaşındayım motorsiklet kullanmaya 12 yaşında abimin scooter ında başladım şimdi elektrikli motorum var ve elektrikli motoru yakıt tasarrufu ve küçüklük bilgime dayanarak aldım şuan sınava hazırlanıyorum motorsiklet kullanmaya ilk başladığımda abimde bu siteye üyeydi ve biraz onun sayesinde okumuştum sonra geçen sene içimde bir motor aşkı belirdi ss lere ve nakedlara karşı özellikle siz değerli kişilerle buluşmaya gelmek motoru yaz kış kullanmak gibi hayaller kurdum ve bunları küçük adımlarla gerçekleştirmek istiyorum yaklaşık bir yıldır siteyi takip ediyorum ve bilgi topluyorum şimdi sizlerinde yardımıyla iyi bir motorsiklet kullanıcısı olmak için herkese saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    hoşgeldin cem, yakında viteslide görmek isteriz =)

vader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750D Integra
    Alıntı cemmoto41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese sevgiler saygılar diyerek konuma başlıyorum ilk önce 18 yaşındayım motorsiklet kullanmaya 12 yaşında abimin scooter ında başladım şimdi elektrikli motorum var ve elektrikli motoru yakıt tasarrufu ve küçüklük bilgime dayanarak aldım şuan sınava hazırlanıyorum motorsiklet kullanmaya ilk başladığımda abimde bu siteye üyeydi ve biraz onun sayesinde okumuştum sonra geçen sene içimde bir motor aşkı belirdi ss lere ve nakedlara karşı özellikle siz değerli kişilerle buluşmaya gelmek motoru yaz kış kullanmak gibi hayaller kurdum ve bunları küçük adımlarla gerçekleştirmek istiyorum yaklaşık bir yıldır siteyi takip ediyorum ve bilgi topluyorum şimdi sizlerinde yardımıyla iyi bir motorsiklet kullanıcısı olmak için herkese saygılar
    Kardeş Hoş geldin,

Senin gibi bilinçli genç arkadaşlara rast gelmek beni çok sevindiriyor. Yorumunda da yazdığın gibi scooter , elektrikli bisiklet derken yavaş yavaş tecrübe kazanıyorsun, zaten doğrusu da bu.

Sınava gir, hayırlısıyla ehliyetini al, ilk motorunu almadan önce giyim - kuşamını tamamla.

Sonrası senin sözlerinle "küçük adımlarla" gelecek zaten.

Saygılarımla.

Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    Herkese çok teşekkürler

Sunu sormak istiyorum yaz kış motor kullanmak istiyorum bunu ne kadar sürede tecrübe ederim

Mr.[T] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150-pulsar 200NS-Yamaha NMAX
    Alıntı cemmoto41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese çok teşekkürler

Sunu sormak istiyorum yaz kış motor kullanmak istiyorum bunu ne kadar sürede tecrübe ederim
    yaz kış motor kullanarak tecrübe sahibi olabilirsiniz.hoşgeldiniz yeni gelenlere takılırız arada

Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    Memnuniyet duyarım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)