SLMALYKM Ben yeni kardesiniz Sino .........
-
Reklamlar
-
hoşgeldin sino aramıza :
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Yaw adaşım birinci temennim burayı da inşallah iki teker gibi sık ziyaret eder engin tecrubelerini paylaşırsın..
İkinci temennimde senle tanışmak el sıkışmak, daha öncede demiştim:..Kaldıki bu iş gerçekleşcek gibi görüyorum Mercedesde kaporta ustası demişsin, servistemi yoksa DCAG'demi? Ben DC nin Türkiye tarafındayım çünkü ;)
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
Admin
sino, aramıza hoşgeldin
Resim süper olmuş
Cok güzel site sayfasi var renkler insanin icini aciyor ...Zevkinize hayran olmamak elde degil..
Dahada Güzel olacak
Mercedesde kaporta ustasiyim.
hangi Şehir ?
-
-
-
Admin
@Adminlere
Sayfalar cok güzel ama cok da yavas aciliyor yaa bekleye bekleye bir hal oldum ...
Demekki site Almanyada da yavaş açılıyormuş
Ama sanmarinoda çok hızlı açıldığını söylüyorlar
Şaka bi yana en kısa zamanda sorunu çözücez
-
Ben direk Fabrikasındayım.. Wir bauen die Busse
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
sino aleyküm selam dostum hoşgeldin
-
hoşgeldin aramza yazları umarın TR taraflarına gelirsinde görüşürüz.. forumda muhabbetnin devamını dilerim.
saygılar
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
aleykum selam sino hosgeldin
-
aleykum selam sınan abı basta hosgeldın dıcemde abı koymusunoraya makınaları varya kudurdum burda resmen baksana arkadas ya resmen cezbedıyo makınalar kop dıyo resmen bunların yanında 1000 rr da olsa ıyı olurdu ama farketmez ya zx-10 baksan asaletım yeter dıyo resmen harbı oha oldum ya ınsallah turkıyeye ısın duserse tanısırız abı bırsey sorcam bu makınanın yanı zx-10 un son hızı nedır arkadaslar 335 son hızı dıyolar sen ne dıyosun bı zx-10 hıc bır seye degısmem gercekten
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
[img]http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug064.gif[/img]
Racing Sinandan sevgiler,saygilar........
-
-
TekTekerArif adlı üyeden alıntı
selam sinocum hoşgeldin bu siteyede
buradada göster kendini zamanla herkez sevinecek geldiğine.
benim gibi gevşek olma ben fazla giremiyorum.
zx 10 ile çektiğin çekimi izledim çok harika beğendim.
:
seni öpüyorum çok selam
Heyt bee arif kardesim hosbuldum.. i:
Hayirsiz unuttun gitti bizi bir ramazan bayraminda yazdin bana..
Ya sana ne oldu hic görünmüyon artik ortalikta??Özlettin ama....
He senin rekor isin ne oldu yaa?? Yadigar R1 duruyormu daha?
Videom güzel oldu yaa sagol tebriklerin icin dostum...
Sende öpüldün dostum ..
[img]http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug064.gif[/img]
Racing Sinandan sevgiler,saygilar........
-
sino, hosgeldin
TAKKE TESPIH TAKUNYA BANA NINJALIK YAPTIRMAYIN
-
evet sınan abı vıdeo nu ızledım gercekten super olmus vırajda hele bı 240 la falan cıkıyosun orası muhtesem olmus ya bır de cok cabuk suratlenıyo makına o dıkkatımı cektı
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
sinan abii senn varyaa olmaz yaww.sana hasta oldum yaww.abii gerçekten seni ayakta alkışlıyorum.sen kralsın yaaa.abii gerçekten sana hayran oldum resmin bu arada karizzmaaa.sinan abi bende zx-10r hastasıyım sen çok tecrübelisin bu konuda.suziki ile zx10r ı karşılaştırırmısını yaparmısın.bu arada ne olur sık sık gir siteye senin gibi bu işin kurtlarına çok ihiyacımızz var.kendinee çokk iii bakk bol booll 300 lüü viirajjllrr
-
hoşgeldin adaş :
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler