SLMALYKM Ben yeni kardesiniz Sino .........
-
ya sino federasyon çok yanlız bıraktı beni tarih belirliyecektik hiç seste çıkmadı
sinir oldum ortada kalmş gibi oldum bende küstüm sitelerede gimez oldum
yani biraz izdivaya çekilmiştim.
yadigar R1 sapasağlam duruyor merak etme.
kendine iyi bak gavur ellerindeki hızlı motorcu ( koçum benim )
Reklamlar
-
Way Sino bey burayada teşrifler etmiş
Selamlar. . .
-
Admin
yani biraz izdivaya çekilmiştim.
Arif Abi nerelerdesin ya
-
Sinan abi aramıza hoşgeldin abi
ve tt Arif abi bu yaz zamansız oldu ama umarım Erhanlar yaza gelirse uğrarız beraber abi bende Sidedeyim belli olmaz yazı beklemeden geliriz Antalya grubu olarak abi ve namın akdenizi sardı abi
-
-
slm powerbyaydin ben hep alanyadayım erhanlar olmadanda herzaman gelebil
irsin.hükümet gibi buralardayım. iltifatınada teşekkürler
-
vay vay arıf abı sende burdaymısın be yenı gordum senı benı tanıdınmı abı ızmıtten tek serhat sana tıtanla teker resımlerımı gostermıstım su anda ybr var bende bunla tekere devam edıyorum sınan abı dedıgın gıbı ınsallah bır gun surerım zx-10 u ama gercekten cok guzel ıvmelenmesı var
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
sinan abii gerçekten sen çok isin yaww.baksana çok alçak gönüllüsün dobra dobrasın.görüşlerin için çok teşkkür edrim.bizi aydınlatmana çok sevindim.abi videonu inan kaç kere izledim bilmiyorum.şuan hele daha izliyorum.abicim bişi daha soracam eğwer izin verirsen.abi zx10 nun son hızının 295 olduğunu söyledin.abicm videonda 5. viteste 299 diyo 6.vitese attığında ne olyo.motor hızlanıyoda takometremi saymıyo.abi bu konuyu açıklarsan çok sevinirim.bide abicim o 299 km hzlanırken o alet nebiçim ivmeleniyoo yaaa bu kadar hızlı nasıl oluytoo.ben yarış için hazırlanmış 2001 r1 videosunu piste giderken izledim inan ondan daha deli huızlanıyon senn yyaawww.bunuda açıklamaya çalışırsan çok mutlu olurumm.kendine ii bakk abicimm almayanın karızmaa motorcusuu
-
merhaba sino hoşgeldin
-
-
[img]http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug064.gif[/img]
Racing Sinandan sevgiler,saygilar........
-
Sino merhaba... seninle burada da bulustuguma sevindim. :
TTArif hakikaten, bende merak ediyordum ne oldu diye... Haberlerini arada Hakan_R1 ND den aliyordum. Uzuldum... aslinda kizdim o odul meselesine.
-
Arif abi kısa zamanda motorcuları toplayıp gelmeye çalışırız abi zaten Alanyanın yollarıda süper olmuş yani eskisi kadar tehlikeli değil
walla geçen Adanaya giderken Alanyada aklıma gelmedi değil ama sabah saat çok erkendi
-
-
SİNAN abi bide bişi dikkatimi çekti.videoda sana eşlik eden zx10 nun ikaz lambası biraz erken yanıyo gibi geldi bana 11000dvrde yanıyo.yanılmıyosam 12500 dvre kadar ayarlanabiliyo.burda bi abimde 2004 zx6 vardı onla bikaçkere r6sı olan bi arkadaşla kaltık.oda 13500dvrde yanuyodu ama seninde bildiğin gibi 15500 kadar yolu var zx6 da.lamba yandı zamanda motor çok kasıyo kendini.herhalde sen bilerek o devire ayarladın.vardır bi BİLDİĞİN SİNAN abicim.ama sen yinede açıkla kapalım bişilerrrr.bu arada msn adresini verirsen çok sevinirim.benimki reline446@hotmail.com kendine çok ii bakk.racing motorcusun cadde krallıııııııııı sinan abicimm
-
@D.Duck
Vay D.Duck amcam seni burada gördügüme sevindim...
Ögretilere devam..Biliyorsun ben senin kadar sabirli degilim yazi islerinde ellerine saglik dostumm.. Burada itiraf ediyorum seni yazi yazmadaki sabirina hayranim..!!!!
Ha Arife yaptiklarina benide kizdirdi yaa adam kalkiyor tee alanyadan isini gücünü birakiyor geliyor istanbula ,ne icin hava icin
@powerbyaydin demiski:
Arif abi kısa zamanda motorcuları toplayıp gelmeye çalışırız abi zaten Alanyanın yollarıda süper olmuş yani eskisi kadar tehlikeli değil
walla geçen Adanaya giderken Alanyada aklıma gelmedi değil ama sabah saat çok erkendi
Ohoohoo aydin o saatte arif icin yasam daha yeni basliyor daha yatmamis olurdu gitseydin....Ben gittigimde sabahlara kadar sohbet,eglence yerleri v.s beni uyutmadi yaaa.. i:
@zx-10r
sözüm sitedeki arkadaşlara değil onlar çok iyiler ama ben piyasada zx10 kullnanlara soru sorduğumda bırak cevap vermeyi yüzüme bile bakmıyolar.tabi bizim motorumuz küçükya biz adam yerine konmuyoz bazen.fakat hiç önemli dğil.benim SİNAN abim gibi arkadaşlarım var artık onlar bana heşeyi en ince detayına kadar anlatıyo ve bunu yaparken çok alçak gönüllü oluyolar.sen ÇOOK YAŞAA SİNANN ABİİCİM
Kardesim dedigin gibi türkiede kendini bir sey zanneden cok motorcu var öylelerini bende gördüm adam cekmis motoru bir cafenin önüne motorunun üzerine ol orta uzanmis..Güya hava atiyor ...Sapikmidir nedir iste...Alcak gönüllü ve dogru olacaksinki arkadaslarin cogalsin seni sevsinler...Bunlara bu sözler islemiyor....Fakat hic önemli degil sende sorularini bana sorarsin bende elimden geldigince seninde anlayacagin gibi sana cevap veririm hic problem degil.....Ne fark eder senin motorun kücükmüs dimi insan olan insanligini yapar geriside hayvanligini ispat eder..
SİNAN abi bide bişi soracam zx10 nun fren performansı nasıl.burda biri hiç beyenmedi.daha önce onda 2002 rr vardı.rr ın yanında zx10da hiç fren yok diyo.beni aydınlatırsan çok saevinirim
Simdiye kadar bir cok motorlara bindim bunlarin icinde bütün yeni 1000 liklerde var!!Ve zx10r i sürmeden önce benim icin en iyi fren zx6r 2003 modeldeydi..Tabiki cbr 954rr in frenide süper ayni diyebilirim ama zx6r cok hafif oldugu icin fren mesafesi daha kisa oluyor...Ama zx10 rden sonra fikirlerim otobantta 260 ile giderken arkama bakip kimsenin gelmedigini görünce panik fren testi sonunda bir anda degismesi oldu..Cünkü zx10 rdeki radial fren kaliperi sayesinde fren dozajini cok sahane ayar verebiliyorsun ve belkide hayatimda en iyi fren yapisimi uygularken otobanin ön tekerin altinda kirisikliklar attigini zannettim o kadar iyi freni var zx10r in..Inanilmaz bir alet .hh
Haa simdi o freni cbr 954rr den kötü diyene soru : neden cogu süperbike yarislarinda cbr 954 rr in freninin balatalarini ve fren pompasini degistirirken zx10r de tamamen freni komple seri halde kullaniyorlar cogu teamler??? Neden olacak ZX10R frenleri su anda en iyisi...Ve yarista bile Fading göstermiyor(Fading:Yagin isinmasindan dolayi yagin icindeki su moleküllerinin fren pompasinin gidona kadar gelme olayi)Bu olay zx10r de yok kardesim...Iki kere fren edipte hemen firebladeninki cok cok daha güzel denilmez....Firebladeninkide güzel ama zx10r inkine gelemez...
birde zx10nu r1 rr1000 le karşılaştırımısın
Bu karsilastirmada bende her konuda zx10r kazaniyor..En hizlisi,en hafifi,kaydirmali Anti hopping debriyaj var,virajlara son gaz girerken freni kökleyince motorun arkasi saga sola atmiyor,en fren,yeris pistinde bile cok sahane performans gösterecek amörtesör sistemi...Gidon amörtesörünün olmayisi bir eksi puan veriyor ama zx10 r 'e ..Onuda sonradan aksesuar olarak laip takabiliyoruz amam.
R1 cok sahane motor sanki bir 600 lük gibi kivrak ve virajlarda gazi daha erken acmaya elverisli cünkü tork gücü orta devirlerde öbürlerine nazaran az ..Ama devir 8000i gectimi canavar oluyor..Tabiki bu arada zx10 r 10 metre ilerde durmadan arayi aca aca gidiyor..
CBR1000 RR 'e ilk bindigimde aklimda zx10r'den 13 kg daha agir oldugu vardi ama binince agirlik diy ebir sey hissetmiyorsun.Motor bayagi kivrak..Tabiki zx10r in kivrakligi kadar degil...yada R1 inki kadar!!Ama yinede kivrak o kadar (211kg tanki full halde) oldugu halde..Beni rahatsiz eden durum ard arda gelen sag sol virajlarda cabuk saga sola yatirma durumu oldumu öbürlerine nazaran kivrakligi birden yok olusu...
Bu arada tanki full halde agirliklar ZX10R 198 kg,R1 203 kg,cbr100rr 211 kg dir !!
Sonunda söyle diyeyim bu motorlarin hic biri kötü degil hepsi sahane ama ben secmis olsam zx10r derdim!! Buda senin yazdigin "abi sen suzukicisin galiba "sorusuna yanit olur...
Öte yandan zx10r ler silindir basinci en yüksek olan motora sahip ve yolda problem degil ama yaris pistlerinde 10000 km'ye gelmeden motorlari patliyor...2004 senesinde sadece almanyadaki süperbike 1000 lik yarislarinda 3 tane zx10r motor patlatti ve bir tanesinide sarj dinamosunun mili koptu...Cogu yariscilar zx10 rden motoru nerdeyse hic patlamayan gsxr 1000 lere yada R1 lere geciyorlar bu yüzden..Buda isin yaris pistindeki hali...Ama normal yolda sürerken bu durum daha görünmedi zx10r de....Bakalim zaman ne gösterecek daha!!
SİNAN abi bide bişi dikkatimi çekti.videoda sana eşlik eden zx10 nun ikaz lambası biraz erken yanıyo gibi geldi bana 11000dvrde yanıyo
O gördügün devir ikaz lambasi degil benzinin yedege girdigini gösteren lamba ..Yani o yaninca tankta tam 4 litre daha yakit kalmis oluyor ..Hemen ilk benzinciye girmekte yarar var .. :tongue:
Haa msn adresimi sana özelden yollarim..
[img]http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug064.gif[/img]
Racing Sinandan sevgiler,saygilar........
-
sino adlı üyeden alıntı
@powerbyaydin demiski:
Ohoohoo aydin o saatte arif icin yasam daha yeni basliyor daha yatmamis olurdu gitseydin....Ben gittigimde sabahlara kadar sohbet,eglence yerleri v.s beni uyutmadi yaaa..
i:
Sinan abi yazın eğer buralara gelirsen elimizden ne gelirse yaparız abi biz hep buralardayız abi yazın
Arif abiyede ayıp oldu bayadır gidemedik yanına ama en kısa zamanda atlayıp gidicez abimizin yanına
Antalya grubunu oluşum içerisinde yavaş yavaş topluyoruz abi yaza hepsi hazır olucak
-
-
sınan abı aynen zx-10r arkadasımızın dedıklerıne katılıyorum burda cogu motorcu bızım makınalar ufak dıye bızı fazla kale almıyorlar ama onemlı degıl bızı kale almıyanı bı hıc lısteye sokmayız neyse abı bu makınaların fıyatı nedır orda mesela zx-10 burda 13700 euro falan orda ne kadar bırde senden rıcam bana msn adresını verebılırmısın neyse kendıne ıyı bak
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
bak şimdi olmadi sinan abicim.beni sakın yanlış anlama ukalalık yapmak istemem ama o yanıp sönen sarı lamba motor devir ayar lambasıı.bundan çok eminim.benzin lambası devir göstergesinin 14000 dvr sonunda olması lazım.zaten orda benzinlik işareti var ve lamba hemen onun üstünde yanıyo.birde devamlı yanıyo.sen iyice bak derim fakat bende yanılmış olabilirim.zannetmiyorum ama.sen zx 10nun kontağını aç,orda ikinane tuş var biri reset biri mode ikisine aynı anda basılı tut.devir saatikomple yanacak tabi değiştirmediyseler 11000 deviri gösterecek.senin kullandığının zx 10 için.sonra tuşları bırak reset tuşuna bas kademe kedeme devir saati ya aşağı yada yukarı çıkacak o zamn benim dedğimi anlarsın abicim.tam bende unuttum zx6nın kini ayarlıyoduk burda.bide birdaha bindiğinde dikkat et sarı lamba yandığında motor kasacak kendini.eğer deviri maxsimize edrsen çok farkettiğini anlayacaksın.o lamba depo göstergesii değil SİNAN abicim.abi eğer sürcü lisan ettiysem sana karşı affoolaaaa.sadece emin olduğum bişiyi anlattım sana ama aksini dersende başım üstüne sinan abiiiciimm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler