hoşgeldiniz. kazasız belasız sürüşler
Hoş geldiniz
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
[QUOTE=EldekiDebryj;3495590]Etkinligi neden bekliyorsun gecen hava cok guzeldi riva yolunda bir suru motosikletli bazilari yalniz bazilari kalabalik durani gideni plajin otaraflara gelenler filan cok vardi selam ver kaynamayi dene :D[COLOR="Silver"]
Daha önce düşünmemiştim bunu deneyebilirim belki
Haklisin buarada avatardaki sen misin o kask fircasini yurt disi dan mi getirttin yoksa Turkiyede var mi ?bide sormusken istanbul ve bursada magazalara bot soruyorum duz siyah garip botlar cikariyorlar surekli racing botu istedigimi soyledim hosuma gidiyorlar hem ama Turkiyeye gelmiyor dedi kucuk numaralar istanbulda bitane yerde buldum oda 37 mi 38 neyddi galiba 36 getirtiriz dediler sozde numara aldilar kac kere sordum yok buraya konu acmayi dusunuyorum gordunux mu hic bsyan racing motor botu ?baya aradim
ebayden alışveriş hiç yapmadıysanız yapmadan önce bi araştırın mesela ilgili başlıkta koyduğum linkteki bot gümrük vergisine dahil olduğu için izleyeceğiniz prosedür biraz farklı. büyük mağazalar getirtir siz ürünü seçin ayak numaranızı belirleyin -ki küçük büyük olursa değiştirmekle uğraşmayın. us numaralar eu numaralara göre tam tutar- siparişinizi verin.
kask fırçası :D mohawk diye geçiyor kask fırçası diyince düştüğüm zaman yolları temizler gibi bişe geldi aklıma
izmirde iki kişide var diğeri de benim ekürim zaten :D ebay den aldık ikimiz de. bizden başka farklı ufak plastik siyah bi modelini bi gs500 kullanıcısnda gördüm. ama bendekinden hiç kimsede karşılaşmadım. çok güzel dikkat çekiyor :D görünebilirlik önemli
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Motor delisinde gormuştum sanırım sizi motosiklet ve ehliyet hakkında konular acıyorsunuz
Hoşgeldin Debryj.
Bayan olduğunu konuya girince gördüm..
Yuh dedim..Adam motoru almış direk konuya girmiş...
Bayanlara eklenmeye çalışıyor ... Cesarete bak dedim...
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Dedigim cumleye pisman oldum ya herkes ayri birsey anlamiş :D buarada benimde amac gruba girmeye calismak filanda degil aramiyorumda yorumda aciklamasini yaptim ^^
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Hosbuldummm
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
Hosbuldum darki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)