herkese merhabaaa
siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş en kısa zamanda aranızda olup tanışmak dileğiyle rüzgarınız bol olsun
herkese merhabaaa
siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş en kısa zamanda aranızda olup tanışmak dileğiyle rüzgarınız bol olsun
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hoşgeldin keyifli sürüşler
Ride your way
hoşgeldin
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hoşgeldin arkadaşım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hoşgeldin aramıza
biraz tanıtsaydın en azından motor var mı?
bide anlamıyorum mesela cok gordum boyle "sıteyı uzun suredır taakıp edıyorum" ona gore yazın yanı ( neden derler boyle acaba ?)
neyse yannıs anlamayın pls saygılar.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar aranızda olmaktan mutluyum
trenox adım ebru ybr 125 im var ama henüz kullanamıyorum ben biraz acele ettim ehliyetten önce motorumu aldım ama motor şu anda yatıyo ehliyeti hallettikten sonra yollara düşücem inşaallah siteyi takip etme konusuna gelinceee gerçekten uzun zamandır takip ediyorum ha neden hemen üye olmadın diye soruyosan belkide biraz bilgi edinip ondan sonra muhabbetlere katılmak düşüncesi olabilir yazıverdim işte öylee
iii yapmışın YeBRu.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aramıza hoşgeldin yebru
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
hoş geldin
nerde oturursun ne iş yaparsın bi iice anlat kendini
hangimizi hoş buldun
Acımadıki, acımadıki
hepinizi çok hoşbuldum cbr1000rr anladığım kadarıyla askere gidiyosun hayırlı teskereler diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)