Yeni bir başlangıç, yeni bir hayat.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör
Hoşgeldin Atilla.
Malum kış, eve kapandı çoğumuz. Etkinlik için biraz beklemen lazım
-
hayırlı olsun. güzel motor.
-
hoşbuldum,teşekkürler
bekleyeceğiz artık
-
Hayırlı olsun kırmızıda bende var başlangıç için abartı değil 3-5 ayda bisiklet gibi oluyor altında.
-
Allah kaza bela vermesin!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Hoşbuldum, Teşekkürler Amin.
bilmiyorum ben 2 aydır 116km yi geçmedim
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , kazasız belasız .
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Hoşbuldum, Teşekkürler Amin.
bilmiyorum ben 2 aydır 116km yi geçmedim
Hazmede hazmede gidiyorsun sen
olsun iyisi budur hayırlı olsun
-
camiaya hoşgeldin tekerin hep dönsün
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Hoşgeldin Atilla, havalar düzelsin de bir etkinlikler olur sanırım.
There are seven days in a week. And `one day` is not one of them.
-
Hoş buldum arkadaşlar,
evet kendimi ağırdan ağırdan alıştırıyorum. çünkü malesefki refleksim hiç yok. internetten çok fazla frenleme videosu izledim ama olmuyor. yani yapıyorum fakat o an ki esnada panik ile frene aşırı asılıyorum ve buda aldıktan 1 hafta sonra 50km de giderken motorla birlikte yatmama sebep oldu. Allaha şükür bir şeyim yoktu. motorumuda servise götürüp hemen baktırdım onunda sadece ön sol grenaj çizilmiş onun dişinda birşeyi yok.
ama daha kötüde olabilir di, bu sebepten dolayı kendime refleks konusunda güvenmiyorum. bir süre daha 100'ü geçmemekte kararlıyım. frenlemek,durmak,refleks bunları öncelikle başarmam gerekiyor... emniyet şeridinde bile 30 km ile gidiyorum dengesizin birisi sağa girmesin diye...
tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar,
hoş buldum.
bekliyorum etkinlikleri inşallah beni de taniyacaksınız
-
Çevrende trafiğe kapalı herhangi bir alan var mı? Ağırdan alarak biraz pratik yapmak iyi gelebilir. Yavaş hızda dönüş, kalkış, fren, kendinden daha emin olmak için pratikler yani.
-
Tavsiyen için teşekkürler Darkin,
Fakat çok fazla yaptım. istediğim yerde istediğim gibi durabiliyorum. fakat bir anlık olunca malesef işler değişiyor
-
-
Öncelikle hayırlı olsun benimde almak istediğim motor kaça aldınız acaba. Sancaktepe motor için oldukça boş yolları olan bir yer kendinizi geliştirmek adına fazlasıyla imkanınız olur.
-
Toprağım kazasız belasız.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)