Balıkesir , özellikle edremit ve akçay da yaşayan dostlarım
-
restherock adlı üyeden alıntı
Gel gel güzel yerdir buraları hocam
hele kışları daha bir seversin körfezi. Körfez motosiklet kulüplerindeki arkadaşlarla tanışırsın. Güzel insanlardır. Merkezde de bizler varız. Takılırsın kafana göre zaman geçer gider.
Nasipse bir ara toplanıp buluşma yapalım Motosiklet.net Balıkesir olarak
Reklamlar
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
bilgisayar ve pastane çok farklı iki alan
3 arkadaş olarak düşünürsek ;)
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
valla eray dostum sen nerde olursan orası sanş lıdır.. senin gibi özü sözü bir güvenilir çalışkan mert insan nerde olsa sevilir... keşke istanbula iş yapsanda burda yaşasan... nerde kimle yaşarsan yaşa senin olduğun mekana gelir isem ve çay içcecek vaktim varsa kesin senin yanına gelirim.. allah gönlüne göre versin.. hakkında ne ise hayırlısı o olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
valla eray dostum sen nerde olursan orası sanş lıdır.. senin gibi özü sözü bir güvenilir çalışkan mert insan nerde olsa sevilir... keşke istanbula iş yapsanda burda yaşasan... nerde kimle yaşarsan yaşa senin olduğun mekana gelir isem ve çay içcecek vaktim varsa kesin senin yanına gelirim.. allah gönlüne göre versin.. hakkında ne ise hayırlısı o olsun...
Sağol reis , poyrazımı da al gel vakit buldukça . Allah hepimizin gönlüne göre versin .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Nasipse bir ara toplanıp buluşma yapalım Motosiklet.net Balıkesir olarak
Toplanalım tabi ki hocam geç bile kaldık
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Sağol reis , poyrazımı da al gel vakit buldukça . Allah hepimizin gönlüne göre versin .
inşallah oda olacaktır dostum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ve akçay a yerleştim arkadaşlar müsait olanla görüşelim
-
İstanbul da yasamak zorunda olan bi Balıkesirli olarak kiskandim ya...izinde çayını içmeye geliriz artik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)