ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR BEN OSMANİYEDEN FATİH ARANIZA BU GÜN KATILDIM BENDE BİR MOTOR TUTKUNU OLARAK ARANIZA KATILMAKTAN ONUR DUYDUM
ŞU ANKİ MOTORUM KAWASAKİ KLR 250
ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR BEN OSMANİYEDEN FATİH ARANIZA BU GÜN KATILDIM BENDE BİR MOTOR TUTKUNU OLARAK ARANIZA KATILMAKTAN ONUR DUYDUM
ŞU ANKİ MOTORUM KAWASAKİ KLR 250
Aleyküm selam hemşerim hoşgeldin ama bnden önce gelmişsin bnde bugün kayıt yaptım. Bende birikim yapıyorum 1 seneye alacam inşallah kafama göre bir motorsiklet
Hoşgeldin Fatih.
Bir dahaki açtığın konuda yada yazdığın mesajda caps lock tuşunu kapatabilirsen seviniriz
İyi forumlar
Eyvallah
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
fatih hosgeldın bende askerlıgımı osmanıye toprakkale de yapmıstım 99 senesınde gelıp 2000 yılı agustosta bıraktım oraları nasıl gelıstımı bari şehır o zamanlar sehırcılık anlamında cok zayıfyı ama dogası ve ıklımı cok guzeldır ozledım galıba
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
bence gelısmesın bazı yerler o sadelık ıle guzel oluyor aslında gercı orda yasayanlar ıcın belkı gelısmesı daha faydalıdır ama ınanın hayırlı degıldır. askerlık gıbı sıkıntılı bır donem gecırmeme ragmen kı bılen bılır torakkale muh. bolugunde yaptım askerlıgımı cok sıkıntılı yerdır sıkı bır dısıplın vardı o donem, buna ragmen o cografyaya hayran kalmıstım ozledım ,ozledım ben oraları bunu anladım sımdı en kısa zamanda bı zıyaret edeyım oraları ben
Hoş geldin dostum. Denk gelirsek muhabbet ederiz.
Motorun ne renk.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)