Balıkesirden herkese selamlar..
Öncelikle kendimi tanıtayım ben Metin yaşım 22 Balıkesirliyim ve kendi şehrimde üniversite okumaktayım.
Motosiklet tutkum senelerdir vardı ama kendime ait motorun yoktu ara ara fazla sipariş olmayan bir dükkanda sipariş goturuyordum 150cc lik bir motosikletle. En sonunda ailemi ikna edip dün(30.10.2014) bir 2014'YBR esd sedefli beyaz renk 7000km bir motosiklet aldım. Ve maceram böyle başladı dahasıda var ikinci günden nazarlık bi olay atlattım. bugün evden çıktım mahalle içerisinde giderken bi an trafik durdu önümde servis minübüsü vardı durdugu gibi taktı geri vitese hart diye üzerime gelmeye başladı daha motora yeni alışıyorum boşa atamadım zaten saniyeler içerisinde oldu hemen korna yaptım durdu adam ama iş işten geçti. Bir baktım ön çamurlugu kırdı motora alışamasakta olaylara alışıgız ayaklıga bıraktım hemen motoru klasik mahalle çocugu ağzınla hem de daha ikinci günün heyecanıyla "dayı nabıyon sen yaa" diye bagırdım adam indiği gibi zaten görmedim etmedim kusura bakma deyince bende birşey demedim hemen kartını verdi yarın ara beni neyse parası yaptıralim dedi. Şimdi yarını bekliyorum heyecanla olucagı varmış daha fazlası olmadığı içinde şükür ettim, hem de ders oldu artık o durumda öyle durmam.
Neyse ilk seferden daha fazla uzatmıyim herkese kazasız belasız sürüşler