Merhaba.. Nihayet motorize oldum.
Reklamlar
-
Merhaba,
Uzun zamandır arzu ediyordum, nihayet nasib oldu. Motorsiklet tutkusunu kalbimden çıkaramadım ve sonunda gereğini yaptım.
Siyah renkli 2012 model Yamaha YBR 125 ESD ile giriş yaptım.
Allah cümlemize kaza bela musibet vermesin. Güzel günlerde bineriz inşallah.
Selamlar..
Reklamlar
-
Hayırlı olsun Allah kazasız sürüşler nasip etsin.
Darısı başıma
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.Darısı olmayanların başına
-
Merhaba
Ben de bugun bir motor alarak topluluga giris kaydimi yaptirdim. Size de hayirli olsun Allah kaza bela vermesin.
-
İyi dilekler için teşekkür ederim. Yeni alanlara da cümleten hayırlı olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam, kazasız belasız. (:
-
-
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
-
kazasız belasız sürüşler hayırlısı olsun
-
hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler..darısı da başımıza..
-
Hayırlı olsun, YBR çok sempatim olan bir motor güzel seçim olmuş kazasız belasız inşallah.
-
Oooo sen gece uyuyamazsın şimdi, kalkar kalkar acaba motor yerinde duruyomu diye bakarsın, ilk motor aldığımda ben de öyle olmuştu, gerçi ben de 2. hatta 3.de bile öyle olmuştu ama neyse Allah kazsız belasız binmekler nasip etsin ve son olarak ne diyoruz ekipman şart
-
İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
Oooo sen gece uyuyamazsın şimdi, kalkar kalkar acaba motor yerinde duruyomu diye bakarsın, ilk motor aldığımda ben de öyle olmuştu, gerçi ben de 2. hatta 3.de bile öyle olmuştu ama neyse
Allah kazsız belasız binmekler nasip etsin ve son olarak ne diyoruz ekipman şart
Hahahhah, ben de kalkıp bakınca "ne kadar görgüsüzüm" diye düşünmüştüm. Demek ki bir tek ben değilmişim
Ekipmansız ve eksik evrakla binilmez bu alete.. Nizami binelim, keyfimize gölge düşmesin..
-
Merhaba,
hayırlı olsun..Elbette geceleri kalkıp kalkıp motorun kapalı bir yerde değilse,bakacak kontrol edeceksin. Benim motor kapalı bir yerde olduğundan,kalkıp kontrol etmemiştim..Ama rüyamda çalındığını görüp,sabahın koru uykumdan uyandığımda pijamalarla aşağı inip kontrol etmişliğim,apartman görevlisiyle karşılaşıp garip diyaloglara girmişliğim olmuştu
Ekipmanların umarım tamamdır,Mutlaka ihmal etme,iki adımlık kullanacak olsan bile mutlaka üzerinde olsunlar..
-
hayırlı ugurlu olsun, Allah daha iyilerini de nasip etsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)