Merhaba arkadaşlar. Cross yapmak istiyorum. yaşım 40. Mersinli cross severlerle tanışmak isterim. Yeni başlayacam.
Hem kılık kıyafet, hemde teknik konularda tavsiyelere ihtiyacım var. Sevgiler, saygılar..
Merhaba arkadaşlar. Cross yapmak istiyorum. yaşım 40. Mersinli cross severlerle tanışmak isterim. Yeni başlayacam.
Hem kılık kıyafet, hemde teknik konularda tavsiyelere ihtiyacım var. Sevgiler, saygılar..
Hoş geldin hemşerim.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Eyvallah. Hoşbulduk.
Aslında 27 yaşından beri 600 cc üstü enduro modellerle yol tecrübem var ama vakit kısıtlılığı ve gerçekten efor sarfettirdiği için spor amaçlı cross yapmak istiyorum.
Mersindeki arkadaşlarla irtibat kurmak gerçekten mutlu edicek beni.
Hoşgeldiniz..elbette yardımcı oluruz.Motosikletinizin fotosunu isteruk
kılık kıyafet konusunda ertoros da sana yardımcı olur, alınacak yerleri iyi biliyor. gerçi mersinde tanımadığı enduro-cross cu yok herhalde.
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)