Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese Merhaba!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Merhaba arkadaşlar.

Uzun süredir takip ettiğim bu foruma, ilk motorumu alarak üye oldum. Cocuklukta dedemin Jawa'sıyla başlayan bu sevda, iş-güç sahibi olup kendi motorumuzu alacak duruma gelince daha da şiddetlendi. Bilinçsiz dönemlerimde Suzuki GSR 600 bakarken, sizlerin sayesinde 125'liklere kadar indim. Piyasada kendime göre 125'lik bulamadğımdan ve bazı markaların "satın al alma çok da tın" tavırlarından dolayı Bajaj Pulsar 200NS almış oldum. Moturumu daha teslim almadğımdan fotoğraf yok şimdilik ama o da olacak.

Herkese iyi forumlar,

Tanıştığımıza çok memnun oldum şimdiden.
    daewo bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.
    aynı yollardan geçiyoruz demekki, bende 600 lük 700 lük bakarken, forumdaki yazıları yorumları tavsiyeleri okuyunca 125 liğe kadar düştüm. aramıza hoş geldin kazasız, güzel sürüşler Bende bajaj pulsar alacaktım ama mt-125 daha çok hoşuma gitti.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı eraksoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı yollardan geçiyoruz demekki, bende 600 lük 700 lük bakarken, forumdaki yazıları yorumları tavsiyeleri okuyunca 125 liğe kadar düştüm. aramıza hoş geldin kazasız, güzel sürüşler Bende bajaj pulsar alacaktım ama mt-125 daha çok hoşuma gitti.
    Sağolasın, hoşbulduk.

Ben de MT125 alacaktım ama kalmamış. Yeni gelecek sevkiyattan kapora vererek bile ayıramadım, yani garanti değildi geleni almak. Kısmet Pulsaraymış.

Motosikleti
    Henüz yok.
    Bajaj almışsınız artık, hayırlı olsun. Neredesiniz. İstanbuldaysanız bir buluşmada motorunuzu görmek isterim. Bajajları merak ediyorum açıkcası

Hoş geldiniz hayırlı olsun, isabetli seçim, erken gelmiş olaydı benimde almak istediğim bi modeldi, artık sizden geri bildirimleri okuruz.

Motosikleti
    Henüz yok.
    Ne oldu bajaj, yollara düşmedimi

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    @eraksoy; Çalıştığım için motoru haftasonu teslim alabileceğim. Uygun bir zaman olursa buluşma olabilir, ben de MT125'i incelerim. Ataköy taraflarındayım bu arada.

@Carbondioxid; Motoru teslim aldıktan sonra, acemi gözüyle fikirlerimi yazarım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)