Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Lise yıllarında başlayan bir tutkudur motor benim için. Babam o sıralar tüp bayiliği yaptığı için dağıtımda kullanmak üzere bir mobilet almıştı. İlk olarak bu şekilde başladım; daha sonra sadece kendisi ve benim kullanmam için ikinci bir mobilet almıştı. 18'e bastığımda bana motor alacaklarını söylüyordu ailem bunun için bisikletimi yenilemiyorlardı. Ama gelin görün ki bir gece yarısı babamın mobilet ile geçirdiği kaza sonrası ailemiz için motor mevzusu kapandı. Üniversiteye başladığımda bir ara annemi ikna edip mondial zn 125 alıyordum; babamda çok sevdiği için beni destekliyordu ama valide son anda vazgeçti ve bir daha bu konuyu açmamamı söyledi. Gelin görün ki hepinizin belkide benden daha iyi bildiği gibi bu tutkunun önüne geçilmiyor. Mart ayında aldığım ani bir kararla ehliyet kursuna yazıldım. Ehliyetimi aldım ve uzun araştırmalar sonucu ilk motorumu da almış bulunmaktayım. Biraz uzun bir başlangıç oldu gibi kusura bakmayın. Uzun süredir forumu takip ediyorum özelliklede 250 cclik motorlar olan kısımları. Ve sonunda inazuma ile bende aranızdayım. Beyaz renk sıfır olan aracımı dün itibari ile teslim aldım. Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.