Merhaba, 4-5 yıl önce motorlu çifteker hiç hazzetmezdim ama ya şimdiki duygularım :)
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba, ismim aydın, yaşım 26 üye adımdan da anlaşılacağı gibi hemşir-hemşire?!? mesleğimi 7-8 aydır icra ediyorum. düşünüleceği gibi üniversite 2013 mezunuyum(ktü-sağlık bilimleri fakültesi) daha önce motosikletlerin çok tehlikeli oldukları sebebi ile(amcamın geçirdiği orta hasarlı bir kazanın bu fikiri edinmemde etkisi çoktur) motosikletlerden çok hazetmezdim. ne oldu ne değişti bilmiyorum ama son yıllarda kendimi motosikletlerle ilgilenir bir halde buldum, öyle ani kararlar verdiğim olur ama kararımın ani olduğunun da farkında olurum ve şuanki hislerimin ani heves tarzı birşey olmadıkları kanısındayım.
Daha önce scooter testlerim olmuştu(öyle çok uzun mesafeler değil), iyi bir bisiklet kullanıcısıyım(bir türlü 2 elimi bırakarak süremedim güvenlik korkusu- denge?? sebebini bilemiyorum)
ve şuan içerimde tutmakta çok çabalar sarfettiğim hisler mevcut,
boyum 1.65cm , kilom 75(kilo konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum çabuk kilo veririm) iç bacak boyum 72 cm.
bir sürü konu-blog vs okudum, youtubeda uzun uzun şeyler izledim türkçe
ehliyetim yok, ankaradayım, ipin ucunu yakalamama yardım etsenizde bende çekmeye başlasam
Reklamlar
-
E o zaman önce eğitim diyelim Eğitim aldıktan sonra yani temeli sağlam attıktan sonra daha iyi adımlar atarsınız
-
tabi aklımdaki ilk şey, ehliyet şartı olmayan bir kursta(hondanın kursu gibi) eğitim almak, ardından ehliyet, önerilebilecek bir kurs varmıdır? ankarada yada mersinde?(aslen mersinliyimdir.) kursların ortalama süresi ne kadardır?
-
-
Oncelikle hayirli olsun. Ben de son 2 aydir ilgilenmeye basladim. Hep aklimin bir kosesinde vardi. @huseyinc adli arkadasim motor alinca ben de gaza geldm ve ehliyete yazildim. Boylelikle konuya girmis oldum. Simdi de malzemeleri tamamliyorum.
Size de malzemelerden baslamanizi tavsiye ederim.
-
teşekkürler, daha baştayım, biraz boydan çekiniyorum ama biraz tecrübe ile halledilebilecek bir konu olduğunu okudum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)