Selamlar,
Bajaj Pulsar 200NS ile aranıza katıldım bende. Daha önce mobilet, debriyajsız vitesli motor kullandığım halde bu kendime ait ilk motorum.
Umarım sık sık görüşeceğiz burasıyla.
Selamlar,
Bajaj Pulsar 200NS ile aranıza katıldım bende. Daha önce mobilet, debriyajsız vitesli motor kullandığım halde bu kendime ait ilk motorum.
Umarım sık sık görüşeceğiz burasıyla.
Hayırlı olsun. Güle güle binin.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
hayırlı uğurlu olsun
Allah bize de nasip etsin?
Amin!!! hayırlı olsun dün pulsarı gördüm yok böyle bir motor gerçekden kendini hemen farkettiriyor ön panele bakınca renklı gösterge ışıklar gerçekden kaliteli uzun şasi kalın lastikler dolgun kaslı yapısı var çok seri kalkışı var keşke bizde alabilsek yani param olsa ilk tercihim zaten 2. tercihim yok :D
hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
Hayırlı olsun
Birkaç kare fotoğraf atsaydın iyi olurdu
Hayirli olsun. Pulsar icin cok guzel diyor herkes fakat lastikleri de iyi mi? Yol tutusu vs nasil acaba? Ben de dusunuyorum Pulsar ama servis, yedek parca ve lastik konusunda cekincelerim var.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.nekadar çok pulsar var çok çıkıyor karşıma yolda
Sağolun arkadaşlar,
Lastikler kötü deniyor, Altın Elbiseli Adam'ın incelemesinde de lastiklere giydirdi. Bende o yüzden riske atmadım Michelin Pilot lastiklerle değiştirim almadan önce. Şimdi o lastiklerle kullanıyorum. Gerek GiS akademinin hakimiyet eğitimi, gerekse yoldaki virajlardaki davranışında bir falso yok bu lastiklerin.
Resim atalım bir iki tane hemen
kazasız sürüşler .bende ybr olmasa bende onlardan alırdım güzel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)