Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Uzun zamandır sitenizde takipçi ve araştırmacı olarak bulunuyordum.Artık tanışmanın ve kendimi tanıtmanın zamanı geldiğini düşündüğüm için kendimi tanıtmaya çalışayım.
36 yaşındayım hiç motorum olmadı ve hala yok.Almayı düşünüyorum ve bu sebeple motor sitelerini ve forumlarını takip ediyorum.İşimin yoğunluğu ve zaman sorunlarım nedeniyle çok uzun süreler ve km.ler kullanmaya vaktim olmayacak.Tamir ve bakım gibi sorunlarlada kısıtlı zamanımı boşa geçirmek istemiyorum.İzmir Karşıyakada oturuyorum ve çevremdeki bütün motor mağazalarını gezdim.Önce çin mallarına hevez ettim ama bilgilendikçe 2. el japon veya italyanın daha uzun süreli kullanıma uygun olduğunu düşünüyorum.
Boyum 174 cm,kilom 90 dolayısıyla crusıer düşünüyordum ama gezdiğim yerlerde gördüğüm enduro veya rice modellerinede hayranlıkla baktığımı belirtmem gerekir.ÇİN li modellerden Regal Raptor ve Keewayin Super Shadow modellerini düşünüyordum.Hyosung un modellerini görünce vaz geçtim.Bence Honda veya Yamaha alamıyorsam Hyosung düşünmeliyim diye düşünüyorum.
Motor marka ve tip konusunda hertürlü görüş ve yönlendirmelere açığım.
Bütün site yöneticilerine,sponsorlara ve üyelerine selamlarımla.