Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İzmir'den Selamlar...

REKLAM ALANI

Merhabalar arkadaşlar.Yeni Honda Wing-go ile aranızdayım. İlk motorum oldu sıfır olarak aldım siyah rengi ve tel jant olan modelini.
    İlk motorum olacağı için çok kararsız kaldım 2.el pek istemedim biraz titizim.Motorsikletimi almadan önce internetten kask siparişimi verdim Nitro G-Mac marka yarım kask aldım indirimden 70 tl daha sonra bayiye gidip motorsikletimi hemen teslim aldım yarım saate hazırlayıp teslim ettiler plaka sigorta kasklar vs hepsi dahil 3.600 tl ye mal oldu bana (peşin ödeme).Bayide Ace ve Wing-go arasında kaldım Ace'nin eksikleri yüzünden pek içime sinmedi benzin göstergesi yok,devir saati yok,vites göstergesi yok, e bu kadar eksik olunca soğudum motorsikletten işe gidip gelme amaçlı kullanacağım için de çok büyük birşey almama gerek yok diye düşündüm o yüzden wing-go ya yöneldim fakat uzun yolda pek kullanışlı değil 97 cc lik motoru pek tatmin etmiyor insanı hele ki 2 kişi kullanımlarda canından bezdiriyor diyebilirim. Eğer şehir içi kullanıcam fakat arada uzun yola da giderim biraz daha büyük olsun güvenli olsun derseniz Ace'yi tercih edebilirsiniz ikisini de kullandım ikisinin de birbirine göre artıları yada eksileri var örneğin Ace'de yüksek hızlarda titreme sorunu olduğu gibi,wing-go da da uzun yolda rüzgarda savrulma gibi sorunlar var. Ama wing-go dan şehir içinde çok memnunum kıvrak ve tek kişi kullanımda oldukça seri. Park sorunu yok kaldırıma küçük bir aralığa heryere park edebilir yer sıkıntısı çekmezsiniz. İnşallah yakında fotoğraflarımı da yüklerim herkese keyifli ve güvenli sürüşler dilerim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    flush royale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Yzf R125 Anodized Red
    Hoş geldiniz. Tekeriniz düz bassın hep. Ayrıca İzmir Gaziemir taraflarına buradan selamlar. Özledim oraları.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    as ve hoşgeldiniz

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Merhabalar hoşgeldiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)