İstanbul'dan Herkese Selamlar
Reklamlar
-
Herkese Selamlar,
Motosiklet camiasına yeni katılmış bulunmaktayım (hala bende inanamıyorum)
Yaklaşık birkaç ay öncesine kadar "Şeytan İcadı" diye adlandırdığım motosikletleri hiç bilmediğim bir sebeple annemle birlikte bir tane alarak daha yakından tanımaya başladık. Annemin "Baran Motor Alsak Mı?" demesinden yaklaşık 1 gün sonra kendimizi Yamaha bayisinde bulduk ve bir Yamaha Delight sahibi olduk. Motorumuz şuanda 130 kilometrede. Gerçekten beklentimin çok çok üstünde bir alet. İlk defa bir motor kullandım fakat Tem'deki performansı, yokuş performansı ve yakıt tüketimi beni tavlamaya yetti
Bundan önce bisiklet kullanıcısıydım, umarım trafikte bisikletle yaşadığım zorlukları, saygısızlıkları motorumla yaşamam.
Reklamlar
-
Hayılı olsun. İyi bir başlangıç yamışsınız.
Tam korumalı ekipman kullanmayı sakın ihmal etmeyin.
Trafikteki saygısızlık diye bahsettiğiniz şeyler olur. Her zaman oluyor zaten.
Honda GS2 eğitimine de katılırsanız sizin için çok daha iyi olur.
Tekeriniz düz bassın.
-
RmMuR adlı üyeden alıntı
Hayılı olsun. İyi bir başlangıç yamışsınız.
Tam korumalı ekipman kullanmayı sakın ihmal etmeyin.
Trafikteki saygısızlık diye bahsettiğiniz şeyler olur. Her zaman oluyor zaten.
Honda GS2 eğitimine de katılırsanız sizin için çok daha iyi olur.
Tekeriniz düz bassın.
Şuanda yarım kask ve dizlik kullanıyorum. İlerleyen zamanlarda montumu eldivenimi alacağım
-
Delight'ınız hayırlı olsun,bu motoru ben de düşünüyorum,40 yaşından sonra ilk motorum olacak,İstanbul'da ulaşım için kolaylık olmasına rağmen ne kadar doğru bir karar onu da sorguluyorum bir taraftan.(E5 ve Tem'e scooterla girmeyi şimdilik gözüm kesmiyor)
Bu ay sonu A2 direksiyon sınavım olacak,eğitim alıyorum şu anda,ehliyeti aldıktan sonra kask vs olayına girip ya Yamaha Delight ya da Sym Sympony almayı planlıyorum.
Keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.
Tkeriniz düz bassın
-
Aramiza hoş geldiniz. Ben de yeni bir kullaniciyim. xmax 250 abs kullaniyorum. Henuz 150 km'de. Sadece baltalimani/besiktas arasinda sahilde ise giderken kullaniyorum. Hizima dikkat ediyorum ve gercekten de robocop gibi giyiniyorum. Yanlis anlamadiysam siz henuz 130 km'de olan, yani daha rodajini tamamlamamis, 5000 devri gecmemesi gereken ve ustelik de 115 cc bir motorla tem'e cikiyorsunuz. Ve ilk motor tecrubeniz oldugunu soylediniz.. Ayrica da sadece yarim kask ve dizlikle?!! Degerlendirmek benim gibi bir aceminin haddi degil, elbette ustadlar gerekli aciklamayi yapar. Ama bir vatandas olarak uyarmak zorundayim, allah askina biraz sorumlu davranalim. Caninizin kiymetini bilin. Sevdiklerinizi gozu yasli birakmayin. oyunu kuralina gore oynayin. Lutfen bunu da bir dost tavsiyesi olarak kabul edin. kazasiz sürüşler
-
hayırlısı olsun tekeriniz düz bassın
ama ekipmanları biran önce al şakaya gelmez
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
-
merhaba =) yamaha delight adına kurduğumuz facebook grubunda tüm delight sahiplerini aramızda görmek isteriz =) https://www.facebook.com/groups/621677734616147/?fref=ts
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)