Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

istanbuldan selamlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    suzuki intruder m800
    Bütün site ahalisine merhabalar. İstanbuldan barış ben yaş 30ların başları diyelim.uzun bir süre ara verdiğim motor aşkıma Suzuki intruder m800 ile geri dondum. Yaklaşık 15 gün oldu, bol şehir içi ve kısa şile Ağva turu ile motoruma ısınmaya başladım. Özellikle bol virajlı şile yolu, ardçı ile beraber hızlandırılmış kurs gibiydi. Eylülde 1 hafta iznim var ve egeye doğru bir gezi planlıyorum. Herkese tekrar merhabalar, buluşma ve gezilerde görüşürüz umarım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Hoş geldiniz kazasız belasız sürmeniz dileği ile. Hayırlı olsun.

Selam..
    Siteyi inceliyorum da sanırım motor hayalim hayal olarak kalmaya devam edecek..inceleme devam..

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Barış aramıza hoşgeldin motor bikere kana karıştımı bırakmak biraz zordur
    Zeliş kurdugun cümlede çok karmaşıklık var sende hoşgeldin çözemedim ne demek istedin

Hoşbuldum
    Çünkü; bir motorum olsun çok istiyorum fakat sıfır bilgi sıfır tecrübe tabi okuduklarımın da etkisi oldu İstanbul'da kullanabilme cesaretimi biraz kırdı. benim kullanabileceğim motor okuduğum bilgilere göre 50 cc imiş, tabi benim kullanabileceğim motor hangisi henüz bilmiyorum. Aslında daha çok bunu tespit edebilmek için ve motor kullanmaya ilk nasıl nereden başlanılır eğitimi vs. gibi tecrübeler hakkında fikir sahibi olabilmek için siteyi incelemeye başlamıştım.Fakat işte gözardı ettiğim bir sürü etken de varmış.

Motosikleti
    MONDAİL 150 ZAT
    Hepiniz Hoş Geldiniz.Arkadas

Motosikleti
    suzuki intruder m800
    Teşekkürler herkese, umarım beraber yol yapmak da kısmet olur. Motor hakkında bilgilenmek, motoru özellikle İstanbul trafiğinde kullanmaktan çekinmek doğru yaklaşım ama endişeleneceğin şey motorun kendisi olmasın. Güvenli sürüş şartlarını öğrendiğin ve uyguladığın zaman motor güvenli bir araçtır. Endişelerinin motor merakını alt etmesine izin verme.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)