Sofraya bir tabak daha koyun :)
Reklamlar
-
30 Ağustos 2014, 09:10
Merhaba arkadaşlar,
Dün itibariyle aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkesi selamlıyor, hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
Ne zaman büyük konuşsam başıma gelir hep. Hep öyle olmuştur. Eskiden hep "motosiklete hayatta binmem, şeytan işi" derdim. Ancak bir gün bilgisayar başında zaman öldürürken nasıl olduysa motosiklet videolarına denk geldim (burada manchestere attığı gol için Arif'i bir kez daha anıyoruz Bu işe merak sarmam işte ondandır.
Önce kaskımı ve montumu aldım. Aradan biraz zaman geçti kursa gittim, ehliyetimi aldım. Bir yılı biraz geçirdikten ve özellikle de yaklaşık 2 ay da xmax 250 için sıra bekledikten sonra (yamaha türkiye! uyuma, benimle birlikte bekleyen çok kişi beklemekten vazgeçti pcx aldı) 2 gün önce motorumu aldım.
İlk başlarda kurbağa yeşili Ninja 300 almayı düşünüyordum ama gerek eşimin sport motora sorun çıkarması gerekse de bu işi bilen dostların üstatların "ilk motor ninja mı, delimisin, trafik bilgini pekiştir önce, ninjanın üstünde duramazsın sen" şeklindeki (haklı/haksız o ayrı) telkinleri neticesinde xmax-250 abs'de karar kıldım. Büyük ihtimalle pazartesi günü tescil işlemleri biter de motoruma dokunma fırsatı bulurum.
Daha önce hiç motor kullanmadım. Konu hakkında hiçbir fikrim yok. Hangi yağ konur, hangi servis iyidir, çanta ne olsun, camı iyi mi, hgs nereye yapıştırılır vs vs hiç bilmem, anlamam.
İşte bu sebepledir ki siz değerli arkadaşlarımdan dönem dönem yardım isteyeceğim. Haa bir de eğer olursa, istanbul baltalimanı çivarında oturan varsa ve ilk başlarda motora, trafiğe, yola alışmam için deneme sürüşlerinde bana eşlik edecek, bir aceminin kahrını çekecek ama ona destek de olacak biri olursa çok da makbule geçer.
Bu arada ilk başlarda montumu almıştım demiştim ya. hah işte o mont kilo verdiğim için artık bana çok büyük geliyor. Etiketi üzerinde bi alpinestars. Forumda ilgili yere ilanı koyacağım. ama ilgilenen olursa sahibinden com ilan numarası 177408914.
İlk mesaj uzun mu oldu bilmiyorum ama nedense forumdaki yazışmaları okuduğumda çok samimi ve içten bir ortam gibi geldi. Onun gazına mı geldim bilmiyorum
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyor, başta ekmeği için motora binen kurye/pizzacı/hamburgerci vb kardeşlerimiz olmak üzere hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Reklamlar
-
30 Ağustos 2014, 10:28
sizin gibi espirili insanların foruma katılmasından memnuniyet duyuyorum.
Ön tekerinize taş, arka tekerinize yaş değmez inşallah.
-
30 Ağustos 2014, 11:21
Hayırlı uğurlu olsun hem motorunuz Hemde verdiğiniz kilolar için
-
30 Ağustos 2014, 17:19
Kendi karnımızı zor doyuruyoruz ulem.hem tabakların da hepsi ya bulaşık ya da kırık.
Kurbagadan vazgecmen güzel olmuş.çünkü masallardaki gibi değil hayat.olası acemi öpücükle kurbağa prens olmayacağı gibi dağ gibi adamida soytariya çevirir.
Aramıza hoşgeldin araya sıkışır oturursun.hayırlı uğurlu ,herşey gönlünce olsun...
-
30 Ağustos 2014, 18:45
Hoşgeldiniz.
Öncelikle kazasız sürüşler dilerim.
İlk 3.000 km. tek kişi olarak çok dikkatli ve hız yapmadan kullanmanızı tavsiye ederim.
-
30 Ağustos 2014, 18:55
-
30 Ağustos 2014, 19:46
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
sizin gibi espirili insanların foruma katılmasından memnuniyet duyuyorum.
Ön tekerinize taş, arka tekerinize yaş değmez inşallah.
Nazik karşılamanız için teşekkürler. Dileklerinize bilmukabele diyor, güzel günlerde karşılaşabilmeyi diliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
teşekkürler... ikisinin de sevinci bir başkaydı valla Umarın ikincisine hiç ihtiyaç duymazsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
Yukarıda da görüldüğü üzere alıntı yapıp cevaplamayı, aynı cevapta başka birinden alıntı yapıp ona da cevap vermeyi beceremedim, affola! O yüzden;
Zuzuuw ve ccc67'ye yukarıda yazdım. sağolsunlar, varolsunlar. Hayat güzelliklerine güzellik katsın.
newceri: güvenlik konusunda gereğinden fazla hassasım galiba. örneğin bir seferinde siparişimi getiren genç motorcunun kask takmadığını gördüm, restoranı arayıp bu şartlar altında bir daha kendilerinden alışveriş yapmayacağımı, kimsenin bana yemek getirirken hayati tehlikeye girmesini istemediğimi ifade ettim. Belki o arkadaşı o gün patronundan fırça yedi ve bana küfretti. Ama günün birinde siparişi teslim ederken kafasına kask takmak zorunda kaldığı için bana teşekkür edecek. umarım hiçbirimiz güvenliğimizin yeterliliğini test etmek zorunda kalmayız.
Samet Ağır: Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Artık çok yemiyorum merak etmeyin ;)
-
30 Ağustos 2014, 20:54
'e hoşgeldiniz
-
30 Ağustos 2014, 22:11
Dostum öncelikle hoş geldin. Ben sana yakınım zaman oldukça yardımcı olurum. Özel mesaj olarak cep numaranı göndermen yeterli.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
-
30 Ağustos 2014, 22:25
Moderatör
Bu arada xmax rahat 140 yapar 40yapar
Aramıza hoşgeldin
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
30 Ağustos 2014, 22:43
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
30 Ağustos 2014, 22:53
Hoş geldiniz,dertsiz tasasız bol bol kmlere
-
31 Ağustos 2014, 00:04
Başkan biz tencerede pişirir kapaginda yeriz,
Ama soframız hiç toplanmaz, her daim gelene bi g*tlük yer açılır )
Aramiza hoş geldin..
-
31 Ağustos 2014, 10:48
caneroz adlı üyeden alıntı
'e hoşgeldiniz
Hoşbulduk, sakaryaya selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
Dostum öncelikle hoş geldin. Ben sana yakınım zaman oldukça yardımcı olurum. Özel mesaj olarak cep numaranı göndermen yeterli.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
hoşbulduk. yardım önerin için gerçekten teşekkür ederim. mesaj atmayı bi keşfedeyim, numaramı yazacağım size. kazasız belasız sürüşleriniz olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Bu arada xmax rahat 140 yapar 40yapar
Aramıza hoşgeldin
Hoşbulduk... neden xmax aldığım da ortaya çıktı böylece
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
zizulander adlı üyeden alıntı
hahaha,"kal kall kalll" ) yine hatırladım yine güldüm. seviyorum reyizi ya, valla..
hoşbulduk bu artada, otabizler, 50nc gamyonlar motorunuzun yanına yaklaşmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
ttan adlı üyeden alıntı
Hoş geldiniz,dertsiz tasasız bol bol kmlere
Teşekkür ederim. bilmukabele
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Ama soframız hiç toplanmaz, her daim gelene bi g*tlük yer açılır
)
Aramiza hoş geldin..
Hoşbulduk başganım. sofranızın bereketi daim olsun, tekerin düz bassın. Bu arada motorcu camiasında kullanılan ölçü birimlerine de alışmak gerekecek anlaşılan :D :D
-
31 Ağustos 2014, 12:04
üstad hoşgeldin.. Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle .. Kazasız,belasız,cezasız sürüşler
-
31 Ağustos 2014, 12:49
teşekkür ederim, eksik olmayın. hepimiz kazasız belasız nice kilometreler yaparız inşallah
-
31 Ağustos 2014, 14:38
Hoşgeldiniz
-
31 Ağustos 2014, 16:57
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Ama soframız hiç toplanmaz, her daim gelene
bi g*tlük yer açılır
)
Aramiza hoş geldin..
öyle deme be..en son Mevlüt le yer açmayı bıraktım ben...adamım ..ötü sığsın için açtığımız boşluğa sonradan 2 masa 8 sandalye koydular..iftarda yüzlerce kişi karnını doyurdu....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz
Hoşbulduk, kazasız belasız nice güzel sürüşlere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler