herkese selam aranıza yenı katıldım herkese keyıflı surusler
Hoşgeldin arkadaşım dikkat et burası tutku yaratır sıs. bar için makinenin markasını yazsan iyi olur...
hoşgeldin, doğru yerdesin
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Arkadasım hosgeldın.
Aramıza yenı katılan arkadasların (sızde dahıl) kendılerını gruba tanıtmak ıcın bıraz detaylı bılgı vermelerının ılerıde olusacak dostluk baglarının daha saglam temellere ve daha cabuk olusmasını saglayacagını dusunuyorum. Cogu katılan arkadas "ben geldım" dıye topıc acıp kendını tanıtıyor !!
nereden katılıyor ?
yas ?
meslek ?
dıger hobıler ?
motorculuk konusunda deneyım ?
kullandıgı motorsıklet?
boyle bılgıler vasıtasıyla motorculuk yanısıra dıger konulardada arkadasların bır cok seyı paylasabıleceklerını dusunuyorum.
TUNA 2 soyledıklerımı yanlıs anlama bunlar senın ıcın degıl tum yenı katılan arkadaslara hıtaben yazılmıs benım nacızane fıkırlerım. tekrar hosgeldıın
hoşgeldin
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hoşgeldin
hoş geldin
Acımadıki, acımadıki
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
merhaba dostum aramıza hoş geldin.
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
başlık yanlış yerde....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoş geldin arkadaşım...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
hoş geldin welcome
hoş geldin welcome
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
Aramıza hoşgeldin dostum
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)