Selamlar , iki teker tutkunları .
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 01:07
Herkese selamlar , adım Furkan . Üniv. 1 öğrencisiyim .
Nereden geldiyse ortalama 3 yıldır motosiklet tutkunuyum . Bilinçli olmak ve ölmemek için ehliyetimi bu yaz aldım , seneye de inşallah motorumu alacağım . Sizlerle tanışıp güzel bir ortam olacağını umuyorum .
Hepinize hayırlı geceler , Allah kaza bela vermesin .
Reklamlar
-
22 Ağustos 2014, 01:12
en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle hoş geldin
-
22 Ağustos 2014, 01:16
Teşekkür ederim @biyeybaraküs , inşallah .
-
22 Ağustos 2014, 01:34
Hoş geldin kardeşim.
İyi eğlenceler.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
22 Ağustos 2014, 02:05
zizulander adlı üyeden alıntı
Hoş geldin kardeşim.
İyi eğlenceler.
Çok teşekkür ederim , hoş buldum .
Motosiklet kimine göre bir tutku , kimine göre bir yaşam tarzıdır .
Sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın .
-
22 Ağustos 2014, 02:58
Hoş geldinizz umarım gönlünüzdeki motora kavuşursunuz.
-
22 Ağustos 2014, 03:13
Adventure58 adlı üyeden alıntı
Hoş geldinizz umarım gönlünüzdeki motora kavuşursunuz.
Teşekkürler hoş buldum . İnşallah öyle umuyorum
-
22 Ağustos 2014, 12:06
Hedefim o zaten , seneye yaza kadar ekipmanları hazır edip motosikleti almak . Para biriktirmeye başladık , hayırlısı bakalım
-
22 Ağustos 2014, 12:49
Insallah gonlundeki motor senin olur. Ehliyetini aldiktan sonra kisin bi egitime katilirsan seneye motor aldigin gibi rahat rahat motor kullanabilirsin.
-
22 Ağustos 2014, 13:41
motorcu adam adlı üyeden alıntı
Insallah gonlundeki motor senin olur. Ehliyetini aldiktan sonra kisin bi egitime katilirsan seneye motor aldigin gibi rahat rahat motor kullanabilirsin.
İnşallah . Motosiklet kullanmada sorun yok , trafikte iyiyim . Akrabaların motosikletlerini kullanmışlığım var . O konuda sorun yok ama yine de eğitime katılsam iyi olur dediğiniz gibi .
-
22 Ağustos 2014, 15:43
Merhabalar
Hoş geldiniz.Eğitim,eğitim,eğitim.Arkadaşımızın aksine ehlyet motor sürmenin 10 da 1 idir.Güzel kaliteli biryerden hatta 2-3 yerden eğitim almanızı öneririm.Honda güvenli sürüş,yamaha,gis akedemi veya supuerbike school gibi.Benim de 2.yılim motor sevdasına kapılalı.125 150 cc japon başlangıç motoru+ehliyet+ekipman+kask+eğitim derken hesap 10 12 bin tl yi buluyor.Sabırlarda biriktirmekteyim.Yoksa alırım 1 dandik çinli dandik kask ehliyet akarım 1 seneye yollara.Tekrar ve tekrar söylüyorum.Eğitim,eğitim,eğitim.Türkiye trafiğinde imha olmamak için şart.Hele de en deli zamanındasın.Aman kardeşim iyi eğitim al.Bu işin ustaları bile 10-20 sene arasında motor sürücüleri bile eğitimden sonra aaaa bak ben bu virajı yanlış dönüyormuşum vs diyorlar.
Bilg.
Sayg.
-
22 Ağustos 2014, 23:48
Survivalsyk adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Hoş geldiniz.Eğitim,eğitim,eğitim.Arkadaşımızın aksine ehlyet motor sürmenin 10 da 1 idir.Güzel kaliteli biryerden hatta 2-3 yerden eğitim almanızı öneririm.Honda güvenli sürüş,yamaha,gis akedemi veya supuerbike school gibi.Benim de 2.yılim motor sevdasına kapılalı.125 150 cc japon başlangıç motoru+ehliyet+ekipman+kask+eğitim derken hesap 10 12 bin tl yi buluyor.Sabırlarda biriktirmekteyim.Yoksa alırım 1 dandik çinli dandik kask ehliyet akarım 1 seneye yollara.Tekrar ve tekrar söylüyorum.Eğitim,eğitim,eğitim.Türkiye trafiğinde imha olmamak için şart.Hele de en deli zamanındasın.Aman kardeşim iyi eğitim al.Bu işin ustaları bile 10-20 sene arasında motor sürücüleri bile eğitimden sonra aaaa bak ben bu virajı yanlış dönüyormuşum vs diyorlar.
Bilg.
Sayg.
Hoş buldum .
Öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim , haklısınız da . Ama sorun şu ki eğitim alacağım hiçbir yer yok . Yaşadığım yerde malesef ki yok . Yine de araştıracağım . Tekrar teşekkürler .
-
23 Ağustos 2014, 23:15
Merhabalar
O zaman işiniz zor.Lakin trafik Türkiyede savaş alanı gibi.Seçim sizin her 2 seçiminize saygı duyarım.
Bilg.
Sayg.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)