Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba

REKLAM ALANI
    Lev3562 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JAWA 250-HONDA CBX550F2-PULSAR 200NS-ZX10R
    Merhaba arkadaşlar. Yirmi yıl öncesinde kalmış motorsiklet sevdam (aslında hiç sonlanmadı)yine alevlendi. Bir yıldır VFR800X ile ilgilenme ve araştırma sonucu şimdi bir kaç aydır tutkuyla VFR1200F'e yönlenmiş durumdayım. İki yıldır yurt dışında bir firmada çalışıyorum ve kesin dönüş yaptığımda bu makinayı almayı çok istiyorum. Standart oyalanma işlerimden olan web gezinmelerini yaparken sizin sitenizdeki faydalı bilgi paylaşımlarını ve saygın üyelerinizi fark ederek sizlerle tanışmak ve değerli fikirlerinizi almak istedim. Umarım her şey gönlünüzce olur. Saygılarımla...

Levent Yergün

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    hoş geldin hangi ülkedesin bilmiyorum ama vfr 1200 f türkiyede satılmıyor sıfırı bilgin olsun
    Lev3562 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin hangi ülkedesin bilmiyorum ama vfr 1200 f türkiyede satılmıyor sıfırı bilgin olsun
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Afganistan'dayım, üç ayda bir Türkiye'ye izine geliyorum. Honda'nın sitesinden de aynı sonuca ulaştım ama acaba bir yolu yok mudur? Tabii kendi adıma getirebileceğimi biliyorum ama çok zahmetli ve sıkıntılı bir iş diye yorumlar alınca hiç başlamadan vaz geçtim. İzine geldiğimde Honda'nın İzmir'deki bayisiyle bu konuyu görüşeceğim. Bir çözüm üretilebilir belki...

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı Lev3562 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Afganistan'dayım, üç ayda bir Türkiye'ye izine geliyorum. Honda'nın sitesinden de aynı sonuca ulaştım ama acaba bir yolu yok mudur? Tabii kendi adıma getirebileceğimi biliyorum ama çok zahmetli ve sıkıntılı bir iş diye yorumlar alınca hiç başlamadan vaz geçtim. İzine geldiğimde Honda'nın İzmir'deki bayisiyle bu konuyu görüşeceğim. Bir çözüm üretilebilir belki...
    bayilere türkiyede satılmayan motoru getirtemezsin çünkü o motorlar gelirken izin belgesi tip onayı uygunluk belgesi vs gibi işlemler var ve buna para ödüyorlar devletin ilgili yerlerine yani anlayacağın çok az satılacağını tahmin ettikleri (kendilerince )modelleri türkiyeye bu masrafları ödememek için getirmiyorlar ama sahibindende 3 tane 2. el gözüküyor
    Lev3562 bunu beğendi.

Motosikleti
    Evet onları inceledim. Aslında gümrüksüz getirme hakkım var kendi adıma, ama dediğim gibi prosedür gözümü korkutuyor. Bu durumda ikinci el bakacağım. Tekrar teşekkürler ilginize.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)