Merhabalar Sayın MT Ailesi
Reklamlar
-
10 Ağustos 2014, 01:42
Ben Umutcan. Yaşım 17. Uzun zamandır sitede misafir olarak dolaşıyordum ve üye olmaya karar verdim. Daha ehliyet alamadığım için motosikletin yok. Yaşı doldurduğum anda sürücü kursuna katılıp ehliyet almayı planlıyorum. Sonrasında yavaş yavaş ekipmanları ve motoru alacağım kısmetse. Ayrıca benim yaşımdakilerin genellikle supersport türü motosiklet sevmelerinin aksine ben daha çok chopper-cruiser türü motosikletleri seviyorum. Şu ana kadar bir çok kez imkanım olmasına rağmen hiç kullanmadım, fakat artçı olarak çok yolculuk yaptım. Kısmet olursa köye bir daha ki gidişimde kuzenimin motosikletini kullanıp (boş bir alanda) kendimi geliştireceğim. Şimdilik benden bu kadar. Herkesin tekeri düz bassın.
Not1: Sürücü kursu konusunda da sizlere danışacağım seneye.
Not2: Ekipman alırken sıkça danışacağım.
Not3: Motosiklet alırken de danışacağım.(Belki ikinci el temiz bulurum yardımlarınızla)
Reklamlar
-
10 Ağustos 2014, 10:49
Merhabalar
Hoşgeldin Umutcan Kardeş.Maddi durumunu bilmiyorum ancak çok iyi değilse çoook para biriktir çoook.Motoruydu,kaskıydı,ekipmanıydı,ehliyetiydi,e ğitimiydi başlangıç biraz maliyetli oluyor.Lakin gönlünde sönmedikçe motor sevdası,sadece zaman alır.
İnşALLAH hayırlısıyla,kazasız belasız başlarsın gazlamaya.İmha olmaman dileğiyle.
Tekerin düz bassın.
Bilg.
Sayg.
-
10 Ağustos 2014, 11:30
Maddi durumum hepsini bir kere de alabilecek düzeyde değil. Ehliyeti aldıktan sonra ekipmanları taksitle almayı planlıyorum. Motor içinse bir daha ki yaza işe girmeyi düşünüyorum. İnşallah her şey düşündüğüm gibi gider de ehliyeti aldıktan sonra motor için çok beklemem.
-
17 Ağustos 2014, 16:55
Insallah dostum
-
17 Ağustos 2014, 17:09
Ehliyeti bir an önce almaya bak stajyer ehliyet geliyor diyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)