bende artık engellenemez bir istekle motor almak istiyorum...Ancak acemiyim ve cruiser tarzı birşey düşünüyorum..Dorado marka hakkında bilgi verebilirmisiniz ve 3-5.000 ytl arası ne tavsiye edersiniz... teşekkürler..
bende artık engellenemez bir istekle motor almak istiyorum...Ancak acemiyim ve cruiser tarzı birşey düşünüyorum..Dorado marka hakkında bilgi verebilirmisiniz ve 3-5.000 ytl arası ne tavsiye edersiniz... teşekkürler..
hoşgeldin arkadaşım.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
sağolun beyler hoşbulduk... tavsiyelerinizi bekliyorum
hoşgeldin
o fiyat aralığında sıfır cruser olarak regal raptor tavsiye ederim. forumu araştırırsan baya bilgi içeren bir başlık bulabilirsin.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hoşgeldin
hoşgeldin, bence vitesli motor düşün, tadı öyle çıkar onun tavsiye olarak ikinci suzuki vl 250 tavsiye edebilirim, 5000 ytl civarına bulabilirsin sanırım...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
hoş geldin
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Halk arasında serseri olarak tanınan , fakat göründüğü gibi olmayan , Büyük Motosiklet ailesine HOŞGELDİN...
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
hoş geldin abicim kalıcı olman dileyiyle
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)