Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni başlayanlara tavsiyeler

REKLAM ALANI

Herkese Merhaba,
    Öncelikle bu güzel site için kurucularına ve emeği geçenlere teşekkürler.
    Tahmin edeceğiniz üzere yeni başladım, sınavı yeni tamamladım, haftaya da ehliyeti alacağım.
    En temel konularda görüşlerinize ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    (Boy; 1.88, Kilo: 70 ilk 2-3 bin kilometre Ataşehir sınırları içinde kalır tahminen)

- Tip tercihim Choopper ama Scooter ile başlamak daha mı doğru olur?
    - Gönül ister ama ilk etapta başlangıç motoruna çok fazla bütçe ayıramayacağım, Türk ve Çin malı motorlarda marka tavsiyeniz olur mu?
    - Türk ve Çin malı motorlarda Sıfır mı almalıyım? (garanti avantajı nedeni ile) yoksa ikinci el mi tavsiye edersiniz?

Biraz heyecan olduğu için acil cevaplarınızı rica ederim, şimdiden çok teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Merhabalar, yine bu forumda okuduklarıma dayanarak yardımcı olmaya çalışayım (fakat konu yanlış yerde gibi moto sohbet kısmında daha çabuk görülüp daha çok yardım gelecektir modlar taşırsa faydana olur) bilmişlik olarak algılamayın lütfen hem sizde bilgilenmiş olursunuz chopper değil de cruiser demek daha doğru olacaktır chopper ayrı bir tarz başlangıç motoru ve cruiser tarzını düşünüyorsan keeway superlight 150 öneriyorum, 2. eli hem ucuzdur hemde araştırmalarıma göre baya da sağlam motor. Fakat bir race tarzı motor gibi viraj alamazsın. Kıvrak değil, o da motorun boyu ve ağırlık merkeziyle alakalı bi durum motor tarzının farkından kaynaklanıyor. Trafikten kaçınmak için pek tercih edilcek bi motor değil. Neyse çok yazdım bütçeni bilmiyorum ama ucuzluk ve görüntü olarak dikkatini çekecektir tahminimce yine de bir araştır. iyi günler dilerim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)